Nens, on anem?

Dia Minimúsica de tardor

Dia Minimúsica de tardor / MINIMUSICA Zoom

Minimúsica i el Primavera Sound presenten aquest any, per primer cop, una edició de format reduït del festival familiar el Dia Minimúsica, que fa tres anys consecutius que esgota localitats en la seva entrega del mes d’abril. El Dia Minimúsica en edició tardor se celebra aquest cap de setmana al CCCB.

En la seva línia d’oferir les propostes més innovadores en entreteniment i experiències en família, consta de dues jornades amb una programació que, com sempre, gira al voltant de valors com la creativitat, la cultura, l’educació, la sostenibilitat i la salut, i s’adreça a un públic cada vegada més nombrós.

Els nous espectacles de The Pinker Tones, Candela y Los Supremos i Esperit! posaran la nota musical a una programació que es complementa amb tallers creatius que barregen tecnologia i expressió artística. L’auditori del CCCB acollirà curts d’animació especialment seleccionats per a l’ocasió. I, com sempre, hi haurà una oferta de serveis adequats al públic familiar. Preu de l’entrada: 12 €.e

Dia Minimúsica

31 d’octubre i 1 de novembre

Sessions de matí i tarda

CCCB. Barcelona

www.eldiaminimusica.com