Nens, on anem?

Ciència, teatre i humor

P erduts a la Viquipèdia, escrita per Anna Manso i dirigida per Teresa Pombo, és un espectacle lúdic que barreja teatre i ciència, i que es va estrenar amb gran èxit de crítica i públic al Grec 2013. Protagonitzat per dos nens actors i dos actors adults, ens introdueix, mitjançant el joc i una elaborada producció audiovisual, en el món dels grans científics i en els seus descobriments i invents, molts d’ells cabdals per a la història de la ciència.

L’obra esdevé una eina molt útil per treballar les àrees competencials científiques a l’aula i acosta amb rigor i diversió a temes importants com ara la teoria de l’evolució de les espècies de Charles Darwin; la teoria de la relativitat d’Einstein; la llei de la gravetat de Newton; la polèmica sobre l’autoria dels inventors del telèfon; els descobriments del radi i la radioactivitat del matrimoni Curie, etc.

L’assessorament de CosmoCaixa en els continguts científics i l’humor i imaginació de l’autora fan de Perduts a la Viquipèdia una obra divertida i educativa.e

Perduts a la Viquipèdia

Diumenges de novembre

12 hores

Teatre Romea

http://perdutsalaviquipedia.com