Cap de Setmana Científic

Cap de Setmana Científic / VILARS RURALS Zoom

Coincidint amb la Setmana de la Ciència 2013, el Vilar Rural de Cardona es converteix aquest cap de setmana en un autèntic laboratori, on experiments, demostracions i tertúlies acostaran els participants a l'apassionant món de la ciència.

Amb més de 30 experiments i tallers dissenyats i emparats per la UPC (Universitat Politècnica de Catalunya), a part del vessant lúdic i didàctic, el Vilar Rural de Cardona vol transmetre valors com el respecte, la solidaritat, l'educació, el treball en equip, l'autoestima i el fet de compartir. La majoria de tallers es fan a través de materials reciclats com ampolles de plàstic, llaunes de refresc, gots, cartró i paper, etc., amb l'objectiu que els nens puguin reproduir els experiments a casa seva d'una manera senzilla.

Es tracta d'un programa d'activitats exclusiu per als clients que s'allotgin a l'hotel, que podran participar en tallers que permetran als més petits experimentar sobre la força, la densitat, l'astronomia i la física, l'energia i el so.e

Pica Pica de Ciència

Hotel Vilar Rural

Cardona

15 al 17 de novembre

www.vilarsrurals.com