Criatures 22/09/2012

"El rei de la casa és un ase"

1 min

El rei de casa és una coproducció de TV3, Benecé Produccions i Farrés Brothers que va adaptar a la pantalla gran l'obra homònima de teatre de la Cia. Farrés Brothers, i que s'acosta de manera simpàtica a la gelosia entre germans. Els protagonistes són dos germans, especialment el germà gran, que creu que amb l'arribada del germà petit els pares no li fan cas. La frase "El rei de casa és un ase" serà una de les més repetides pel germà gran.

De fet, pel·lícules i contes poden ser unes eines excel·lents per reflexionar amb els més petits sobre la gelosia. Aquí teniu tres propostes per quan la gelosia ve originada per l'arribada d'un germanet.

Ha estat el petit monstre , Helen Cooper (Ed. Joventut). La història de l'Anna, una nena a qui la seva mare, abans d'anar a l'hospital per tenir el seu germanet, li va regalar un ninot: el petit monstre.

Qui vol la meva germaneta? , Ulises Wensell i Ursel Scheffler (Ed. Joventut). La història d'un osset que veu com la seva germana petita li ha pres l'atenció dels pares.

Per sempre , Jean-Baptiste Baronian (Ed. Beascoa). Parla d'un germanet que no entén per què els pares ja no li fan tant cas, i resulta que és perquè estan esperant un petit que ha de néixer.

stats