Aure Farran

“Kacu Mensi l'espectacle”. Nova temporada de teatre familiar

La festa tindrà lloc el pròxim 25 de setembre al Teatre Poliorama i oferirà activitats gratuïtes per a les famílies

“Kacu Mensi l'espectacle”, una festa per inaugurar la temporada de teatre familiar 2016-17 Zoom

Començat el curs escolar, l'activitat cultural per a famílies reprèn la seva activitat. Així, aquest diumenge, 25 de setembre, se celebrarà la quarta edició de la festa 'Kacu Mensi l’espectacle', per celebrar l’inici de la temporada de teatre infantil i familiar de Barcelona 2016-17. La festa tindrà lloc al Teatre Poliorama de Barcelona.

La jornada començarà a les 10 h i oferirà diversos tallers i altres activitats gratuïtes per a les famílies. A les 12 h es donarà inici a l’acte central de la festa, on els assistents podran fer un tast d’alguns dels espectacles programats durant aquesta temporada als teatres de Barcelona. La companyia Sgratta, formada per Clara Gavaldà i Joan Cirera, amb llarga trajectòria de més de 15 anys dalt dels escenaris, serà l'encarregada de presentar l'acte, que s'allargarà fins a les 13.30 h.

Més de 16 teatres de la ciutat de Barcelona participen en la jornada

L’entrada a la festa 'Kacu Mensi l’espectacle' és gratuïta. Les famílies que hi vulguin assistir hauran de reservar les entrades de manera anticipada a través d'aquest formulari. El termini d’inscripció finalitza dissabte 24 de setembre a les 21 h.

Temporada familiar

Els teatres de Barcelona que participen a 'Kacu Mensi l’espectacle' 2016 són Atrium, Porta 4, CCCB, Centre Cívic Parc-Sandaru, Romea, Sala Atrium, Eixample Teatre, Sala Fènix, El Rei de la Màgia, SAT!, Tatarantana, Jove Teatre Regina, Lluïsos de Gràcia, Teatre Raval, La Puntual, Teatre Poliorama i Poble Espanyol. Aquests oferiran informació de la programació dels propers mesos i una petita mostra sobre l'escenari d'alguns dels seus espectacles.