A.F.

Programació familiar del CaixaForum

CaixaForum Barcelona renova la seva programació d'espectacles familiars i escolars

Imatge de l'espectacle 'Un bosc a la paret' / MUSIMA Zoom

L’Obra Social La Caixa posa en marxa aquest cap de setmana al CaixaForum Barcelona una renovada programació familiar i escolar que, durant tot el curs escolar, oferirà una innovadora oferta amb 10 propostes culturals que inclouen música, dansa, titelles, obres teatrals i faules poètiques dirigides a un públic familiar.

Amb aquesta programació, l’Obra Social La Caixa té l’objectiu que els més petits i les seves famílies puguin gaudir d’una gran varietat d’espectacles de qualitat. És una oportunitat perquè les famílies aprofitin el seu temps lliure els caps de setmana aprenent i divertint-se.  La programació familiar al CaixaForum Barcelona es completa amb la dedicada al públic escolar. Així, sis dels espectacles programats també s’oferiran en horari lectiu per a grups escolars durant la temporada.

Els dissabtes i diumenges, les famílies i les escoles tindran l'oportunitat de gaudir d'una programació eclèctica de concerts, obres teatrals, espectacles de titelles i ombres, dansa i faules poètiques

La nova temporada arrencarà demà i es tancarà el 21 d’abril del 2019. Entre les novetats de la programació, destaquen els espectacles 'A cau d’orella', cançoner popular que barreja el jazz, el pop, la samba i la 'bossa nova'; 'Un bosc a la paret', una nova producció que indaga en els sons a través de la percussió i descobreix un espai on música i escena van de bracet, i la dansa de 'Blink Flash Duncan', un original espectacle basat en una exploració de les emocions amagades a través de la dansa que sorprendrà els més petits. 

Imatge de l'espectacle 'That's Musical' Zoom

Imatge de l'espectacle 'That's Musical' / Musima

Aniversari de La Claca

Així mateix, el CaixaForum de Barcelona acollirà dins la seva nova temporada l’estrena de l’espectacle de música i titelles 'Baboia'. El 1968, Joan Baixas i Teresa Calafell van començar l’aventura de la companyia històrica Teatre de La Claca, i ara, per commemorar el seu 50è aniversari, presenten aquesta nova creació, dirigida per María Castillo i Joan Baixas.

La primera cita

La primera proposta d'aquesta nova temporada és 'A cau d'orella', que podreu veure els dies 22, 23, 24, 29 i 30 de setembre (dissabtes a les 18 h, dilluns 24 a les 12 h i diumenges a les 12 h). La companyia Com Sona? ofereix aquest espectacle familiar ambientat als Estats Units dels anys vint i trenta: cinc músics amb cinc instruments diferents fan gaudir els més petits en un recorregut musical a través de cançons populars amb petites pinzellades de jazz, pop, samba i 'bossa nova'. L’estètica pròpia de l’època i el món del jazz es reflecteixen en una posada en escena i un vestuari proper alhora als nostres dies i al públic infantil.