Aure Farran

Pallapupas omplirà de rialles Barcelona amb Un Dia de Nassos

Pallapupas convoca els dies 1 i 2 d’octubre més de 15.000 persones a la seva gran festa solidària per recaptar fons perquè els nens hospitalitzats visquin millor la seva malaltia, amb somriures i humor

Pallapupas omplirà de riures Barcelona  per la 7a edició “d’Un Dia de Nassos” Zoom

La setena edició d’Un dia de Nassos de Pallapupas, la festa solidària a benefici dels infants ingressats als hospitals catalans, tindrà lloc els propers dies 1 i 2 d’octubre. Amb el lema “Vine a Un dia de Nassos i ajuda’ns a omplir de riure els hospitals”, les famílies podran col·laborar amb l’ONG Pallapupas comprant entrades a meitat de preu per a espais com el Tibidabo, el Zoo de Barcelona, Catalunya en Miniatura o el Camp Nou Experience. Enguany s’hi incorporen nous espais, com la Granja d’Aventura Park de Vacarisses i l’Open Camp. A més, seguint la iniciativa d’edicions anteriors, Pallapupas vol fer partícips de la celebració la resta de províncies catalanes i Andorra, de manera que ha afegit entrades per al Parc d’Aventura Costa Brava i el Museu del Joguet, a Girona; el Canal Olímpic, el Museu de la Moto de Barcelona i Bassella; el Museu de la Xocolata a Barcelona, o Naturlàndia, a Andorra, entre altres.

Com a novetat, els petits comerços de proximitat s’han afegit a la festa solidària venent nassos de pallasso a favor de Pallapupas. El punt àlgid d’Un Dia de Nassos arribarà el diumenge dia 2 d’octubre, quan els Pallapupas faran una rua en el Bus Turístic per la ciutat de Barcelona amb parades al Tibidabo, el Zoo i l’Open Camp. Les famílies participants a Un Dia de Nassos podran pujar al vehicle i conèixer la tasca de l’entitat a través d’una sèrie de vídeos testimonials i saludar personalment els Pallapupas.

Diumenge, els Pallapupas faran una rua en el Bus Turístic per Barcelona amb parada al Tibidabo, el Zoo i l’Open Camp

Les entrades d’Un Dia de Nassos es venen exclusivament de forma anticipada a www.pallapupas.org. La recaptació es destina íntegrament a la tasca que l’ONG desenvolupa dins els hospitals amb infants, gent gran i adults en 11 centres des de fa 16 anys, i també a fora, amb persones diagnosticades amb algun trastorn mental.