Els nens entren a l’obrador

Els nens entren a l’obrador / TURRIS Zoom

Les virtuts de deixar entrar els nens a la cuina són moltes. I ells s’ho passen d’allò més bé. Conscients d’això, des de l’obrador dels forns Turris ofereixen dimarts un taller gratuït destinat als nens.

Com es fa el pa? Quins són els ingredients bàsics? Com es preparen les diferents especialitats? Xavier Barriga s’encarregarà de contestar tots els dubtes que li vagin plantejant les criatures que participin en aquesta divertida classe magistral. Un taller pràctic en què els nens tocaran la massa i s’embrutaran les mans per aprendre tots els secrets que Turris amaga als seus obradors.

El taller és gratuït però l’aforament limitat, per la qual cosa cal fer reserva prèvia. L’edat mínima de la canalla per participar-hi és 10 anys i la iniciativa s’emmarca en els tallers que promouen des de Turris, també per a adults, relacionats amb el món del pa. El que volen amb aquests tallers és divulgar la cultura del pa i dels cereals, i fer-la propera als seus clients i amics. Trobareu més informació a www.turris.es.

Aprendre a fer pa

Dimarts 25 febrer. 18 h

TURRIS

F. Moragas, 24. Sant Cugat

Reserves: 93 368 29 70