Les 100 llistes per a pares i mares

El mètode

Fer llistes és un mètode per no oblidar-se de res. Sobretot si acabes de tenir una criatura i el cap el tens concentrat en una única funció: mirar la criatura acabada de néixer. La Martina Ros i la Natàlia Foguet han publicat a l’editorial La Butxaca el remei perquè ningú no s’oblidi de res durant els tres primers anys de la criatura: Les 100 llistes per a pares i mares.

El llibre, que compta amb pròleg de l’actor i presentador de televisió Roger de Gràcia, té llistes tan útils com la dels tràmits que cal fer a la Seguretat Social per formalitzar el naixement de la criatura. O d’altres de ben curioses, com idees per preparar una festa de pel·lícula per celebrar el naixement de la criatura. I coses més pràctiques i que molts pares agrairan, com la llista de consells perquè la criatura dormi bé.

En definitiva, les autores demostren que la vida de la primera infància passa per una bona llista! Per això el llibre es tanca amb unes pàgines en blanc perquè cadascú en faci de pròpies i personalitzades.