I a l’estiu?

Teatre en anglès

La necessitat de saber idiomes és cada vegada més present quan els pares han de fer la tria de les activitats extraescolars, tant durant el curs com a l’estiu. Sabent-ho, l’escola d’idiomes FIAC organitza aquest estiu tallers temàtics de teatre en anglès des del 30 de juny fins al 31 de juliol. Estan adreçats a alumnes de primària, des dels 6 fins als 11 anys, i s’imparteixen tant a les instal·lacions de FIAC a Terrassa com també a les de Sabadell.

Els tallers són als matins de 10 a 13 h, i FIAC ofereix el servei d’acollida de 9 a 10 h i de menjador de 13 a 15 h (bé sigui amb opció de menú o amb carmanyola preparada a casa).

“La idea és aprendre anglès jugant, fent teatre i tenir igualment un objectiu, que és representar l’obra l’últim dia de la setmana, el divendres, en què les famílies poden assistir per poder-la veure”, expliquen els organitzadors.

Per a més informació: www.fiac.cat i també als telèfons 93 788 55 03/ 93 725 24 99

La passió pel ‘handycraft’

Decoració de vidre o de caixes, ceràmica amb fang, creacions amb feltre, tallers de tasses esmaltades, polseres de cuir, manualitats amb goma Eva, pintura amb acrílics per decorar ventalls, decoració de samarretes. Aquests són alguns, només alguns, dels tallers que cada dia es fan dins de les instal·lacions del Càmping Tamarit Park-Resort (www.tamarit.com), situat a la platja de Tamarit (Altafulla).

El càmping, a part d’unes instal·lacions pensades i equipades per a totes les opcions i gustos, ha professionalitzat els tallers, que a partir de Sant Joan i durant tot l’estiu es fan tres cops al dia. Isabel Barber, una de les monitores especialitzades en handycraft, explica que les criatures senten passió per les creacions fetes amb les seves mans. “Crear tasses, que pinten i que després coem als forns que hi tenim, o les caixes o, esclar, les mil i una polseres i anells, els fa passar molt bona estona”.

Tamarit Park Resort. Platja de Tamarit. Tarragona. Telèfon: 977 65 13 02. www.tamarit.com