On fem la festa? Ofertes alternatives

Algunes opcions originals A més de les típiques festes a casa o en espais lúdics pensats per a aquests saraus, hi ha algunes institucions i/o empreses que ofereixen paquets especials amb l’excusa de l’aniversari

Festes als parcs municipals de Barcelona (Barcelona)

EDAT: qualsevol.

DURADA: la que s’estableixi a la petició.

PREU: no té cap cost.

Des del desembre del 2010 cal sol·licitar un permís per poder celebrar festes d’aniversari als parcs municipals, fora de la zona de picnic, amb la intenció d’evitar que coincideixin amb activitats de poda, obres o millores. Des del 2014 es poden gestionar les peticions online. En els últims 11 mesos s’han tramitat 1.417 peticions.

Museu de la Xocolata (Barcelona)

EDAT: de 4 a 12 anys.

DURADA: 2.30 h

PREU: 16,70 €/nen

Descobreixen el món del cacau visitant el museu acompanyats d’un expert i juguen i creen amb xocolata seguint els consells d’una pastissera.

JALPI aventura (Arenys de Munt)

EDAT: a partir de 3 anys. Hi ha diferents circuits en funció de l’edat.

DURADA: entre 1 h i 2 h, depenent de la dificultat.

PREU: de 8 € a 18 €/nen

Circuits d’aventura per gaudir amb els amics i fer un berenar d’aniversari.

Espai Natura Sabadell, propietat Antiga Caixa Sabadell 1859 (Sabadell)

EDAT: de 3 a 7 anys.

DURADA: 2.30 h

PREU: a partir de 145 € / 30 nens

L’espai ubicat a la Masia de Can Deu funciona com a centre educatiu ambiental des de l’any 1994 i organitzen aniversaris des del 2008. Hilari Teixidor, un dels gestors de l’espai, apunta que la majoria es fan en grup i així s’aprofita “per reduir el nombre de compromisos i la quantitat de regals que normalment fan als nens”. “A més de visitar la granja, fan un taller de manualitats, en què entre tots decoren una peça de roba que regalen als homenatjats”, explica.