A.F.

Triomfa el model "Vacances en família"

Fundesplai proposa unes vacances en família a un preu assequible als seus albergs i cases de colònies

Triomfa el model "Vacances en família" / FUNDESPLAI Zoom

Segons l'IDESCAT, el 34,1% de les famílies catalanes no es poden permetre passar una setmana de vacances fora de casa. Davant d'aquesta situació, entitats com Fundesplai (Fundació Catalana de l'Esplai) obren durant el mes d'agost les seves cases de colònies i albergs per a què les famílies puguin gaudir d'estades de vacances, divertides i educatives, de la màxima qualitat, al preu més assequible. I, a més, solidàries, perquè Fundesplai dedica un percentatge del preu que paguen les famílies a becar infants sense recursos per a que el proper estiu puguin anar a unes colònies!

Les estades s'ofereixen a un preu realment assequible per a les famílies. Per exemple, l'estada de 7 dies/6 nits, a pensió completa, per a una família d'una parella amb dos fills fins als 16 anys a la majoria de les cases de colònies i albergs de Fundesplai és de només 576 €, és a dir, poc més de 140€ per persona. Aquest preu inclou la pensió completa, l'ús dels equipaments i les piscines i un programa d'activitats diàries conduïdes pels equips d'educadors que fan que les famílies puguin descansar i, a la vegada, descobrir els diferents entorns de gran interès natural on estan situades les cases. 

El preu inclou la pensió completa, piscina, activitats diàries guiades per educadors i ús exclusiu d'habitacions per cada grup

A més, totes les famílies que participen en aquestes estades saben que també estan fent un gest solidari, ja que un percentatge del que paguen Fundesplai el dedica a becar infants de famílies sense recursos, per a que el proper estiu puguin anar de colònies i casals d'estiu. En aquests moments, el programa ja té el 90% de places ocupades. Qui vulgui encara pot reservar una estada trucant al 93 474 46 78 o a través del web www.fundesplai.org

Descansar i gaudir de la natura

Passar uns dies en família en una casa de colònies proporciona l'oportunitat de fer unes vacances on descansar  i desconnectar de la rutina, conviure en família i no preocupar-se  de la intendència quotidiana (cuina, netejar...), compartir activitats divertides amb altres famílies, gaudir de la natura i descobrir tots els seus secrets gràcies als equips d'educadors ambientals i conèixer el país a través de les excursions a peu, anant als pobles més propers... 

Entre les cases on es pot fer una estada aquest mers d'agost hi ha Can Mateu, Els Porxos, la Cinglera i El Company (totes quatre a Vilanova de Sau, Osona); Mas Cabàlies (Ogassa, Ripollès); Can Massaguer i la Traüna (Montseny); Rectoria de la Selva (Solsonès); Viladoms de Baix (Bages) , Cal Pons, a Puig Reig (Berguedà), Les Codines, a Montesquiu (Osona); Can Grau, a Olivella (Garraf); els Vagons d'Àger (Montsec). 

La cases disposen de piscina i la majoria estan totalment adaptades per a persones amb problemes de mobilitat.  Bona part de les habitacions compten amb bany propi i poden ser d'ús exclusiu per a cada grup o unitat familiar.

A més, les setmanes del 7 al 13 (a La Traüna) i del 14 al 20 d'agost (a La Traüna i Les Codines); del 21 al 27 (a Les Codines) les famílies poden fer la seva estada en companyia de les seves mascotes.