Criatures 23/01/2018

Deixem que experimentin!

Prop de 1.000 nens a la Fira d'Experimentació per a infants de 0 a 6 anys d'UManresa-FUB

A.f.
1 min
Deixem que experimentin!

Ja fa 7 anys que els estudis d’educació infantil d'UManresa-FUB organitzen la Fira d’Experimentació per a infants de 0 a 6 anys. L'esdeveniment inclou propostes de joc perquè els més petits entrin en contacte amb la ciència i l’experimentació. L’objectiu d’aquesta activitat és també que els alumnes d’educació infantil posin a prova les propostes que elaboren ells mateixos per incentivar l’experimentació amb els més petits i que els mestres s’animin a introduir més activitats relacionades amb la ciència i l’experimentació a les aules, encara que sigui amb els infants de les primeres etapes educatives.

Fins ara, la fira se celebrava en dissabte i estava oberta al públic familiar. Aquest any se n’ha volgut ampliar l’abast i, a més de la jornada de dissabte, s’hi dedicaran dos matins més perquè els infants hi puguin anar amb l'escola. Ja tenen confirmada l’assistència de més de 700 nens de 14 escoles, a més d'uns altres 250 que hi assistiran dissabte (les inscripcions ja estan esgotades). Tot plegat serà els dies 25, 26 i 27 de gener al Museu de la Tècnica de Manresa.

Fira Experimentació 2017

La fira està vinculada també a la convocatòria d’un premi adreçat a docents perquè elaborin propostes de ciència i experimentació adreçades a nens de 0 a 6 anys. Aquest premi, 'La ciència i els infants', es convoca conjuntament des de la universitat i el Rotary Club Manresa Bages.

stats