ARA

40 anys de relats breus

El Col·legi Mare de Déu dels Àngels de Barcelona participa en el Concurs de Relats Breus de Coca-Cola, que celebra 40 anys d'història

40 anys de relats breus Zoom

Des del 1977, més de dos milions de nois i noies d’entre 13 i 14 anys, encoratjats pels seus professors, han participat en el Concurs de Relats Breus que impulsa Coca-Cola i que en aquesta edició celebra els 40 anys. 

El Col·legi Mare de Déu dels Àngels fa més de 30 anys que hi participa. Maribel Risco va animar els alumnes a participar-hi ja fa més de tres dècades, quan ella va entrar a l'escola. Assegura que "ara el català s'ha normalitzat, però en aquell moment hi havia pocs concursos en català. Només el de la Coca-Cola o els Jocs Florals".

La Clara Hervás té 14 anys i és una de les participants de la 40a edició del Concurs de Relats Breus de Coca-Cola. Per arribar fins aquí ha superat la preselecció feta a la seva escola, el Col·legi Mare de Déu dels Àngels de Barcelona. Després ha competit a la prova final amb 2.245 alumnes, tots de 2n d’ESO com ella, de 191 escoles de tot Catalunya.