Educació

Com fer que els teus fills aprenguin anglès

L'ARA reuneix David Bueno i Marta Garcia per donar claus sobre l'aprenentatge d'un idioma estranger

ARA
1 min
Clàssics per aprendre anglès

BarcelonaQuè passa amb l'anglès? Per què costa tant que l'aprenguin els nostres infants i adolescents? És una preocupació constant i perenne. Passen els anys i l'aprenentatge de l'anglès no progressa com era d'esperar i com ens caldria. Alguna cosa falla en el sistema educatiu, en els mètodes, en les famílies. Però hi ha propostes i solucions possibles. I les volem explorar.

Des de l'ARA, volem contribuir a difondre noves formes d'aprenentatge, i amb aquesta finalitat hem organitzat una sessió pública amb el doctor en biologia David Bueno, expert en neuroeducació, i amb Marta Garcia, directora de producte de Kids&Us. Faran un viatge al nucli de l'educació infantil, una ocasió per veure com es desenvolupen els més petits en l'aprenentatge en general. A partir d'aquí, aterraran aquest coneixement a la manera com la ment, l'entorn, els estímuls i la diversió són claus per al desenvolupament de les habilitats dels més petits en l'aprenentatge d'un idioma.

La conversa la moderarà la periodista Carla Turró, subdirectora de l'ARA, i es farà a l'Ateneu Barcelonès el dilluns 30 de setembre a les 18.00 hores. És una oportunitat pensada per a mestres i pares interessats a millorar l'ensenyament de l'anglès en els nois i noies.

Qui s'hi vulgui inscriure, ho pot fer en aquest enllaç.

stats