Promoció
Criatures 15/02/2022

El llibre infantil per connectar amb la natura ‘La caseta de fusta’, de Carla Zaplana, amb l’ARA

El llibre es pot obtenir a la botiga web de l’ARA del 12 al 25 de febrer

1 min
Portada del llibre 'La Caseta de Fusta'

“La Cali és una nena molt curiosa. Li agrada molt estar a fora, al jardí de la Caseta de Fusta dels avis. Cada matí, es lleva, es posa les sabates i surt disparada cap a l’hort per veure quines fruites i verdures han nascut amb el nou dia”. Així comença el primer dels contes del llibre La Caseta de Fusta. 8 contes per connectar amb la màgia de la natura, escrit per la nutricionista Carla Zaplana, divulgadora de la proposta Menja net, basada en una alimentació natural, nutritiva i sana.

Carla Zaplana va viure cadascun dels contes que explica en aquest llibre en primera persona, de petita, quan estiuejava a la Caseta de Fusta dels seus avis. No hi ha cap nom inventat: tots els personatges són reals.

La Caseta de Fusta. 8 contes per connectar amb la màgia de la natura, il·lustrat per la Màriam Ben-Arab, conté també un munt de propostes d’activitats per fer, com ara ioga o menjars originals. 

Editat per Cossetània, La Caseta de Fusta. 8 contes per connectar amb la màgia de la natura es pot obtenir per 17,95 € en aquest enllaç del 12 al 25 de febrer. 

stats