L'agenda del criatures
Criatures 28/10/2016

Família, què podem fer?

L'agenda per tenir entretinguts als més menuts de la casa. Si tens alguna proposta, envia-nos-la a agendacriatures@arabalears.cat i la publicarem a la nostra agenda del suplement Criatures

Ara Balears
6 min
Familia-que_1567653431_28716675_2995x607

Dissabte, 29 d’octubre

’Gerda i les quatre estacions’. La companyia de teatre d’ombres Els Músics Viatgers ha creat aquest muntatge, creat a partir del conte La reina de les Neus de Hans Christian Andersen. La protagonista és Gerda, una nina que ha perdut el seu amic Kay, que ha estat fet captiu per la reina de les Neus. Durant la recerca, Gerda viurà tot d’aventures. En podreu gaudir al teatre municipal Catalina Valls de Palma tant dissabte 29 (18 h) com diumenge (12 h). Espectacle recomanat per a infants a partir de 3 anys. Entrada: 1-8 euros.

‘Joan sense por’. Auditòrium Sa Màniga de Cala Millor. Serà a les 18 h. 6 €. Anem Anant Teatre (València) presenta una història divertida, entranyable i emocionant protagonitzada per tres còmics, que duen les famoses aventures de Joan sense por, un nin ple de coratge que no té por de res. En finalitzar l’espectacle, hi haurà una xerrada amb la companyia. A partir de 3 anys.

‘Dora Halloween Party’. MAX Teatro Musical presenta les aventures de Dora l’exploradora, que tenen, en aquesta ocasió, com a escenari de fons aquesta festa d’origen anglosaxó. L’intrèpid personatge haurà de guiar el seu amic Botas cap a una festa de Halloween molt especial. Serà a la Sala Dante (Palma) dissabte 29 a les 17.30 h i diumenge 30 a les 18 h. 9 euros.

Contes + Taller: Halloween. Els contes de por protagonitzaran la jornada més terrorífica. Per aquest motiu, aquest dia a la biblioteca se’n llegiran en grup per descobrir quin fa més por. En acabar, els infants podran participar en una activitat per decorar la biblioteca amb objectes terrorífics, com fantasmes, esquelets, ratapinyades, etcètera. Serà a la Biblioteca de Son Cladera de Palma de les 10.30 a les 12 h. Gratuït.

Halloween a Katmandú Park. Un cap de setmana de por i misteri amb activitats diverses per a tota la família i amb entrada VIP i casa del terror incloses. Serà a Magaluf d’11 a 16 h.

Festa Halloween al Palma Aquàrium. L’entorn aquàtic servirà de fons per a una de les sessions més ultraterrorífiques de dissabte. Amb un passatge del terror que inclou diversos escenaris i personatges interpretats per actors professionals que prometen molts d’ensurts. A més a més, els més petits podran celebrar la Minifesta Halloween, que inclou activitats especials, un concurs de disfresses i un taller, entre d’altres. Serà a partir de les 19.30. Recomanat a partir de 12 anys. Des de 15 euros.

Contacontes de por i manualitats de Halloween. Serà al Centre Comercial Sa Teulera de Palma de les 10 a les 12. Gratuït.

‘Petjades’. Al saló parroquial de Pollença a les 11 h (entrada amb invitació) i a la Sala Fornal de Manacor dissabte i diumenge a les 18 h (14 euros). Divertit espectacle de titelles que planteja un recorregut a través de la història de la relació entre els humans i els cans. Recomanat per a nins de quatre a vuit anys.

El carro de Mr. Carrot’. Serà a la plaça d’Espanya-plaça del Mercat Cobert d’Inca a les 12.30 h. Gratuït. Espectacle d’animació infantil a càrrec del senyor Carrot, que, acompanyat del seu espectacular carro ple de fantasia, omplirà la localitat amb tota mena de trucs de màgia, malabars, danses i bombolles.

‘Ens divertim fent figures de fang!’ L’Abacus de Palma organitza aquest entretingut taller per aprendre a treballar amb fang natural. Per a infants a partir de sis anys. Serà a les 12 h. Gratuït.

Què t’ensumes’. De què fan olor els records, la família, les experiències compartides? Quina olor fan les nostres vivències personals? I l’amistat? Es Baluard de Palma ofereix un taller per a tota la família al voltant de la memòria olfactiva i d’aquelles sensacions que evoquen les olors, a partir de l’exposició Reproductibilitat 2.2. Col·lecció olorVISUAL. Serà a les 11.30 h. Activitat recomanada per a infants de sis als 12 anys. 1 euro.

Diumenge, 30 d’octubre

‘De punxons i fusaioles. El filat i el teixit a la prehistòria de Mallorca’. El jaciment arqueològic de Son Fornés de Montuïri acull aquest taller orientat a famílies amb infants a partir dels cinc anys, en què tindran l’ocasió de treballar amb la llana i experimentar les tècniques de confecció de teixits en els temps prehistòrics. Serà de les 10 a les 13 h. Gratuït.

‘Kung Fu Panda 3’. El teatre Principal de Santanyí projecta la tercera entrega d’aquest divertit film d’animació sobre les aventures de Po, un ós panda gandul i vagarós que s’haurà de tornar a enfrontar a poderosos enemics. El film rep la col·laboració d’Angelina Jolie, Dustin Hoffman, Lucy Liuy i Jackie Chan, que hi posen les seves veus originals. Serà a les 18 h. Entrada: 2-3 euros.

Dilluns, 31 d’octubre

‘Feliç dia dels morts’. Festa de disfresses amb parc, berenar, pintacares, disco i sorteig amb premis. A Kids Republik a Palma les 17 h. 10 euros.

Halloween a Son Oliva 2016. Torna un clàssic, la casa del terror espera tots aquells al·lots valents que s’atreveixin a entrar-hi. Enguany, l’activitat s’iniciarà amb una cercavila al carrerJosé María Usandizaga i desembocarà al túnel del terror. Serà a l’escola prefabricada de Son Oliva, a Palma, de les 20 a la 1 h. 1,50 euros.

Festa de Halloween. El Desván organitza aquest espectacle de por per a tots els membres de la família. Serà un horabaixa d’autèntic terror amb les actuacions del discjòquei Santi Vega i el xou del mag Galuccy. A més, l’esdeveniment inclou ball, tallers, sortejos i moltes més activitats. Serà a les 18 h. 8 euros.

Petit contacontes i taller de Halloween. Activitat que tindrà lloc a la biblioteca de Selva, dins del cicle d’activitats de la xarxa de biblioteques municipals de Selva. Ara que s’acosta el dia de Halloween, els infants aprendran a descobrir-ne els misteris i a conèixer i experimentar aquesta tradició d’arrel anglosaxona, que s’ha acabat convertint en una cita indefugible per a molta gent. Serà a les 17.30 h.

Dimecres, 2 de novembre

‘Contes de viatges, aventures i manualitat’. La Biblioteca d’Andratx acull aquest contacontes, a càrrc de la Fundació Kairós. Serà a les 18 h. Gratuït.

‘Amor por los árboles’. La Fàbrica Ramis d’Inca es convertirá en l’escenari d’aquest divertit taller de gastronomic per a famílies, de la mà de l’arbrista Tawfiq Abusharif, membre de l’Associació balear de l’arbre i de l’Associació espanyola d’arboricultura European Tree Worker Certificated. Serà a les 19.15 h. Gratuït.

Altres esdeveniments

‘Contes de viatges, aventures i manualitat’. Visites familiars al MACE i Museu Puget d’Eivissa. Els dissabtes i diumenges de 10.30 h a 13.00 h, el Museu d’Art Contemporani d’Eivissa i Museu Puget organitza visites familiars amb l’objectiu d’acostar l’art contemporani als infants en un context lúdic en el qual també s’impliquin els pares. La visita es complementa amb un taller pràctic relacionat amb les obres d’art seleccionades. Cal inscriure-s’hi prèviament.

stats