Promoció
Criatures 27/12/2021

Dos contes il·lustrats per a infants sobre Nadal, amb l’ARA

‘Pare Noel’ i ‘El caganer’ es poden aconseguir als quioscos de la demarcació de Barcelona i Girona i a la botiga web de l’ARA de l’11 al 24 de desembre

1 min
Portada del llibre 'Pare Noel'

“En un pim-pam el barbut s’ha plantat al menjador! Treu el regal de la saca, el deixa a prop de l’avet i abandona aquella casa sense fer gens de remor!” Aquest és un fragment del llibre infantil Pare Noel, il·lustrat per Roser Calafell, i escrit per Carles Sala i Vila, que ofereix aquests dies l’ARA.

La promoció del diari també inclou el llibre El caganer, també il·lustrat per Roser Calafell, i escrit per Anna Canyelles. Són dues publicacions que recullen de manera divertida unes quantes tradicions de Nadal, ideals per explicar als petits. També poden ser els primers llibres de lectura d’un infant (la lletra lligada ho facilita). I si encara no sap llegir, els dibuixos també li diran moltes coses sobre com es viu el Nadal a casa nostra.

Publicats per La Galera, els dos llibres es poden obtenir per 5,95 € als quioscos de la demarcació de Barcelona i Girona i en aquest enllaç de l’11 al 24 de desembre. 

stats