Criatures 20/07/2013

Una ciutat per descobrir

Trinitat Gilbert
1 min
Una ciutat per descobrir

La Gal·la, d'11 mesos, farà vacances a la seva ciutat natal, Tarragona. Tan sols marxarà cinc dies, però la resta de l'estiu hi passejarà tant com pugui, expliquen els pares, Arianna Ciurana i Jordi Salvadó.

El recorregut habitual que fan depèn de l'hora del dia. Als matins, toca platja i també anar a comprar el que faci falta. A la tarda, passejar. La platja que més els agrada és la de l'Arrabassada i la del Miracle, que no cobreixen gaire. Per passejar, els racons preferits són la Rambla Nova, el balcó del Mediterrani i tota la part antiga de Tarragona. Sobretot els agrada especialment la part antiga: "Perquè quan ets en algun dels seus carrers no et penses que ets en una ciutat tan gran com Tarragona". Enmig del recorregut s'aturen per fer un gelat o bé per descansar una mica.

Un dels racons que l'Arianna recomana per anar amb criatures tan petites com la seva és el parc de les Granotes, que és davant de l'amfiteatre romà. "És un parc petit, on els nens poden jugar tranquil·lament, i que té vistes a l'amfiteatre. No hi passen cotxes. Hi ha ombra. És un petit paradís per a les famílies", explica.

Com que el pare de la Gal·la és guia cultural, la petita ha fet des de ben menuda les rutes per les restes romanes. Aquest estiu esperen amb candeletes les rutes teatralitzades del Museu del Port, que són la gran novetat, però tampoc no es perdran les del Museu Arqueològic. I és que les ciutats estan farcides d'ofertes per a les famílies.

stats