Criatures 13/07/2013

La cançó ideal i un detall

Algunes pautes

1 min

.- Ajuda a sincronitzar la respiració, abaixa el ritme cardíac i disminueix la tensió muscular. Per produir aquests beneficis ha de ser lenta.

.- Les nanes tenen un ritme de 60 cops per minut, que corresponen al nombre de batecs del cor -de mitjana- quan s'està relaxat.

.- Ha de ser regular, sense salts rítmics i no produir excitació.

.- S'ha de xiuxiuejar perquè augmenta la sensació de relax.

.- Cal cantar-la lentament i de manera monòtona, com si es tractés del moviment d'un balancí.

.- El to de veu ha de ser baix i, encara que es desafini, ha de sortir del cor.

.- Les paraules poden ser inventades o improvisades.

.- La seva repetició, com dir el nom del nadó, té un efecte hipnòtic que afavoreix el son.

.- És bo que els pares s'alternin per cantar les cançons de bressol als fills.

Llegir té premi. Detall musical

Els impulsors de Bressol de Nanas volen premiar la fidelitat dels lectors del Criatures amb una promoció especial. Qualsevol lector que contracti un dels tres productes que ofereixen a la web www.bressoldenanas.com , sigui la Nana Bressol, la Nana Arroró o la Vídeo Nana, s'emportarà de regal un Bressol Pack, valorat en més de 150 euros. Es tracta d'una original capseta de fusta personalitzada que inclou, a més de la cançó de bressol o de la videonana, una partitura de la cançó, un fotomuntatge del nadó i una capsa de música que en reprodueix la melodia o veu principal.

Per accedir a la promoció, cal enviar un correu electrònic a info@bressoldenanas.com amb el següent codi al cos del missatge: "PROMO DIARI ARA". La promoció serà vàlida durant els mesos de juliol, agost i setembre d'aquest any.

stats