Criatures 25/02/2015

Empremtes màgiques

2 min

Remirant llibres per refrescar una mica el meu caparró, m'he trobat fullejant-ne un de n'Àngels Navarroon hi ha un capítol que ha cridat la meva atenció especialment. Un capítol que parla de jocs "per endolcir els dies de febre". Us el recomano per treure algunes idees que de ben segur us aniran bé.

A mi m'agrada molt la que ara us presento de "dibuixos amb empremtes": 1. Agafeu un full de paper, pintures de dits, tovalloletes humides/paper de cuina i retoladors. 2. Pinteu-vos un dit o la mà amb la pintura i abans que s'assequi, estampeu-la sobre el paper amb cura.

Podeu fer-ho tants cops com vulgueu mentre us quedinmarques al paper. Un cop fet, netegeu-vos les restes de pintura que us quedin amb la tovalloleta humida o el paper de cuina.

3. Agafeu els retoladors i completeu les imatges que han quedat al full imaginant "què podrien ser". Hi posem unes ales? Unes ulleres? Unes cames? Unes antenes? Un botó?... Feu volar la imaginació, i si us ve de gust, envieu-me fotos de les vostres creacions!

Per si voleu un altre llibre amb altres exemples per dibuixar a partir de les empremtes de les mans, podeu fer una ullada a aquests. Nota: el llibre de l'Àngels Navarro és "Avis i néts jugueu!" i les imatges són tretes d'aquí, d'aquí i d'aquí

stats