Psicologia infantil

Preguntes i respostes sobre psicologia infantil i juvenil

Passerell
0

Passerells

"En aquesta vida he après que alguns som tan passerells que necessitem un ultimàtum dels grossos per prioritzar de debò. I que quan prioritzes de debò, t'agafa un atac de lucidesa que donaries les gràcies al puto ultimàtum." Aquest paràgraf forma part de «La vida que aprenc» de Carles Capdevila i alguna cosa en ell em va remoure els intestins (això que alguns anomenen el segon cervell) al llegir-lo. Em vaig quedar detingut i retingut en la paraula passerell. Quina manera més maca de dir «novato», «aprenent» o «principiant». I per què passerell, com l'ocell? Em preguntava jo. Va...

Cristian Toribio

Cristian Toribio

El meu nom és Cristian Toribio i sóc psicòleg a Figueres i Girona, especialitzat en la infància i l'adolescència per la Universitat Autònoma de Barcelona i en dificultats de l'aprenentatge i trastorns del llenguatge per la Universitat Oberta de Catalunya.

Aquest espai pretén ser un calaix amb informació útil, contrastada i actualitzada sobre psicologia en general, però fent especial èmfasi en les etapes de la infància, adolescència i joventut. L'objectiu principal és que pares, mares i educadors puguin obrir en qualsevol moment el calaix i trobar respostes als conflictes, preocupacions i interessos de la vida en família, la criança i el creixement dels seus fills. L'educació, la salut i la condició humana comprimida en petits retalls en forma diari.

Segueix-me a les xarxes