Criatures 21/07/2016

Els fils invisibles

Aina
1 min
Els fils invisibles

BarcelonaL'altre dia em va arribar a les meves mans un llibre infantil, "Els fils invisibles"... Només veient-ne la portada vaig estar segura d'una cosa: segur que està ple de sensibilitat. I realment quan el vaig obrir i detingudament el vaig llegir obeservant les il·lustracions se'm va omplir el cor.

Us podeu imaginar de què tracta només llegint el títol? Jo ràpidament vaig pensar en el que debien representar els fils invisibles, i en quins són els meus.

Les autores són la Maite Torrents i la Martina Portalés.

L'editorial Tramuntana.

Els Fils Invisibles (2)

Crec que és un llibre magnífic, de descobriment personal, que tracta de l'amor en tot el seu sentit més ampli. Tot en forma de vers i de rimes senzilles. Parla de les relacions amb les persones properes, dels fils invisibles que ens uneixen per damunt de tot el que pot (o no) passar.

Si voleu consultar-ne la fitxa o comprar-lo: Els fils invisibles

stats