Blog | Lletra lligada
09/12/2017

8. La casa dels ratolins. El Sam i la Júlia van a la fira

Mireia Esparza

Els llibres de La casa dels ratolins estan passant a ser gairebé una tradició nadalenca a casa nostra. I aquest any no serà una excepció, ja que acaba de sortir el tercer volum. Aquest cop en Sam i la Júlia, els ratolins protagonistes, volen anar a la fira, però han d'aconseguir diners per poder pujar a les atraccions.

Sens dubte, el gran què de La casa dels ratolins és precisament això, la casa! La seva autora, Karina Schaapman, es va dedicar a anar construint-la i decorant les diferents habitacions (més de 100!) que la composen amb capses de cartró, robes velles i materials reciclats. Els seus llibres estan il·lustrats amb fotografies (precioses) de diferents racons de la casa, la qual està exposada a la Biblioteca Central d'Amsterdam i és de visita obligatòria si hi aneu de viatge. Però tot i la magnitud de la casa, les les històries quotidianes dels ratolins que hi viuen i les aventures d'en Sam i la Júlia, dos petits ratolins de caràcters molt diferents i que són els grans protagonistes, fan que la lectura sigui amena i molt agradable.

Cargando
No hay anuncios

La casa dels ratolins és un clàssic a Holanda, país d'origen de la seva autora, i Blackie Books, una altra d'aquestes editorials que fan un producte de qualitat, cuidat fins al més mínim detall, els està editant en català i castellà. I què voleu que us digui, ens encanten! Són bonics perquè si i transmeten aquella tranquil·litat dels contes dolços protagonitzats per animalons, amb l'afegit de les meravelloses fotografies que mostren els detalls de la gran protagonista, la casa.

Aquest any, a més, pels més fans, han sortit a la venda dues caixes per construir i pintar alguns mobles de fusta i així anar construint la nostra pròpia casa. Se sumen als peluixos d'en Sam i la Júlia que ja van aparèixer al mercat fa un parell d'anys.

Cargando
No hay anuncios

Llibre: La casa dels ratolins. Volum 3. En Sam i la Júlia van a la fira (web de la casa)

Autora i Il·lustradora: Karina Schaapman. Traductora: Marina Espasa

Cargando
No hay anuncios

El publica: Blackie Books

Preu: 16€

Cargando
No hay anuncios

Edats: a partir de 6-7 anys.