Criatures 08/01/2013

El dia que ja no volen dormir amb els pares

1 min

Em pensava que no arribaria, que sempre les tindria al meu llit. M'afanyo a dir que tampoc no em molestaven, que m'encantava, però, esclar, em feia pena la pobra habitació infantil, tota buida. Potser que no l'hagués preparat? Doncs, tot plegat, s'ha acabat. M'han arribat a dir que el seu llit és més còmode que el meu, i que hi dormen més bé. Així de cru. Ni tan sols quan els ho proposo els dies de festa, les convenço. Volen dormir al seu llit. De totes maneres, aquells que encara us hi trobeu, us escric les recomanacions sobre com ha de ser el llit familiar quan hi dormen els nadons. Els consells són de la psicòloga Rosa Jové, autora del llibre Dormir sense llàgrimes. La solució no és deixar-lo plorar, de l'editorial L'Esfera de les Libros. El bàsic és que "no dormin bocaterrossa, procurar unes mesures de seguretat i d'higiene de l'habitació, no posar massa ambientadors, ni colònies, ni repel·lents d'insectes”.

Com millora el son infantil el llit familiar

Segons la psicòloga Rosa Jové:

stats