Lidiu en parenting

Trinitat Gilbert

Teniu adolescents a casa? Porteu-los al teatre avui mateix

Avui teniu una bona oportunitat per anar al teatre amb els adolescents de casa. Porteu-los a veureEls nostres tigres beuen llet al Teatre Nacional de Catalunya. Avui actuen a les 20h i seran al TNC fins al 3 de febrer.

Us la recomano especialment perquè els adolescents, els fills en general, acabem entenent que hi ha coses que els pares mai no ens expliquen quan som petits, i que justament quan no ens les expliquen ens podem allunyar d'ells, perquè no els entenem.

No sé què n'opineu, però, en l'obra, vaig pensar en aquesta idea: està bé preservar un secret que si l'haguéssim sabut de joves ens hauria fet molt mal, però alhora ens hauria fet entendre més els pares o és milloramagar-lo perquè "visquem feliços" (és un dir, perquè els tigres de l'Albert Espinosa tampoc no ho aconsegueixen)?

A part d'aquesta reflexió, a l'obra també viureu moments còmics, que es barrejaran amb d'altres de tons molt diferents. En fi, com la vida mateixa. El teatre ens la fa entendre i ens hi permet reflexionar sobre el que ens passa. Per això, us recomano que aneu a veure Els nostres tigres, perquè tindreu l'oportunitat de conèixer una família que va intentar fer-ho tan bé com va poder per fer créixer uns fills adolescents. Visca la cultura!