Criatures 27/11/2013

El club et necessita

2 min

Progenitora, progenitor, imperfectes tots, no et preguntis què pot fer per tu el club dels pares i mares imperfectes, pregunta't què pots fer tu pel club. I no t'hi cansis pensant que ja et dono jo la resposta:

1. Presenta't a la vicepresidència del club i, de pas, guanya un lot de llibres de Columna edicions. Per fer-ho has de deixar escrit els teus mèrits de forma breu. O sigui, que diguis perquè ets un pare o mare imperfecte. I per fer-ho només has de clicar AQUÍ. Tens temps fins diumenge així que no triguis. De fet, fes-ho ara. No trobaràs un moment millor. 2. Apunta't la data més important de l'any, la de la presentació del llibre La pitjor mare del món, el manual, i de pas l'hora i el lloc: 12 de desembre

18:30 hores Casa del Llibre - Passeig de Gràcia 62, Barcelona L'escriptor, guionista, company al Criatures i amic Francesc Orteu parlarà de mi encara que sigui malament, i les actrius i amigues Maria Pau Pigem i Àgata Roca llegiran fragment del llibre. Ah, i el flamant vicepresident assumirà el càrrec amb un breu discurs de no més de 5 minuts. Jo també faré alguna cosa però encara no sé què. El professor de claqué m'ha fallat. 3. Marca't un detall i compra el llibre. El trobaràs a qualsevol llibreria. I si vius a Escòcia i estàs estudiant català i vols saber de què el llibre de la senyora amb ulleres de 3D, no cal patir, també es pot comprar en versió ebook. A mi m'agrada la plataforma liberdrac, perquè mira, és d'aquí. I amb aquests 3 gestos t'hauràs guanyat un lloc al cel dels progenitors imperfectes. Exactament aquella la cadira 11 de la fila 5. Gràcies.

stats