La pitjor mare del món

Anna Manso

Telegrama desesperat

 

Estic segrestada -stop- tres espècimens indeterminats em tenen esclavitzada -stop- em martellegen amb les paraules “frigodedo”, “vull”, “quefaremavui” “compra'm”, “noemdónalagana”, “anem”, “euros”,”miraquemhafetelmeugermà”, “bicicleta”, “mamamamamamamamama” -stop- no tinc escapatòria -stop- però tinc un pla -stop- mentre duri el meu captiveri penso respondre amb intel·ligència -stop- he arrasat la secció de quaderns de vacances de l'Abacus, la Casa del Llibre, l'FNAC, El Corte Inglés i les llibreries del barri i m'enduc tres maletes de quaderns d'ortografia, de quaderns de lectura, de quaderns de matemàtiques i quaderns de coreà -stop- els obligaré a fer-los tots amb lletra gòtica -stop- he espiat els meus captors -stop- afirmen que seré lliure a partir de setembre -stop- no em queda altra remei que ser forta i seguir-los la veta -stop- I com deia la Mónica Naranjo: SOBREVIURÉ!