La pitjor mare del món

Anna Manso

Sobre "Sols pel món"

Aquest dissabte va sortir publicat el meu article "Sols pel món" (aviat el penjaré) en el que explicava que el mitjà dels menors d'edat a càrrec té una tendència innata a perdre's, i que servidora té una tendència innata a deixar-lo que vagi sol pel món. Una lectora, Lola Espasa m'envia via Twitter @LolaEspasa un vídeo del pedagòg i il·lustrador italià Francesco Tonucci en el que defensa que els deixem anar sols. Cal evitar que creixin tontos! explica Tonucci. I jo, feliç de saber que, per una vegada, potser, no ho faig tan malament.

Fa anys que conec a Tonucci i els seus dibuixos tendres, divertits i intel·ligents, van ser un primer avís que em va fer veure que algun dia jo voldria tenir fills, tot i el perill que corrien els pobres menors d'edat a càrrec, de patir una progenitora com jo.

Fora bromes, aquí us deixo el vídeo.