Criatures 03/09/2010

Premi Nobel

2 min

Llegeixo el diari i una notícia em crida la curiositat. El científic Stephen Hawking ha conclòs que no és necessària l'existència de Déu per explicar l'origen de l'univers. La notícia m'atordeix. Passen els segles i les ments eminents continuen gastant la seva saviesa provant de resoldre una qüestió que, al marge de sentiments religiosos, trobo absurda. De debò algú creu que cal comprovar de forma científica l'existència d'un Déu? Cal malbaratar hores d'investigació científica en un assumpte que no farà canviar ni un mil·límetre la postura personal de ningú?

A mi, ara que som a punt de començar el curs escolar, se m'acudeixen unes quantes idees en les que els científics poc originals puguin abocar el seu geni i la seva perspicàcia:

-Un sistema per despollar els fills sense tocar-los. Una mena de pistola de llum -o dutxa de llum en versió pacifista- que fulmini els polls i immunitzi les criatures de per vida contra la bonica plaga de la pediculosi.

-La creació d'un cromosoma transgènic que s'implanti fàcilment i que aconsegueixi que els nens i nenes facin deures a la primera.

-La bossa de la Mary Poppins en versió 3.0

-La capa d'invisibilitat per a mares de fills que es barallen. O millor encara, la capa d'invisibilitat per a mares.

-Una mena de giny en forma de pièrcing que serveixi per a gravar fills adolescents en situacions dubtoses.

-Cloroform innocu en forma d'anís de xocolata (diguem-ho clar, de lacasito).

I atenció a la última proposta perquè qui resolgui l'enigma té el Nobel més que assegurat. I si no que ho preguntin al 100% de pares i mares que el dilluns 6 de setembre (Diada Nacional del material escolar) no faran altra cosa:

-Un sistema per marcar la roba i el material escolar que no porti feina. Bingo!

Bon inici de curs!

stats