Criatures 06/11/2018

El Dia del Record

Iolanda Sevillano
1 min

Per tercer any consecutiu, el grup de dol Bressols, que ofereix suport al dol als pares i mares que hem perdut un nadó, organitza el Dia del Record. Aquest any, la trobada es celebrarà el dissabte 10 de novembre.

Què es farà? Com que és la meva primera trobada, per a nosaltres és tot un misteri. Només tenim la informació que es pot llegir en la imatge que acompanya aquest text.

La Natàlia, la psicòloga del grup Bressols, em va proposar dir unes paraules per obrir l'acte, i confesso que encara he de pensar què diré.

El Dia del Record

Espero, de tot cor, que les paraules que pugui llegir a l'obrir l'acte siguin el reflex dels pensaments dels pares i mares que ja coneixem des de fa uns mesos.

Espero, també, que les meves paraules i la meva experiència puguin ajudar als pares i mares que entren per primer cop a formar part d'aquest grup.

El Dia del Record serà, segur, una experiència catàrtica i emotiva. Les trobades mensuals del nostre grup de dol ho són. Ens retrobem amb abraçades i petons cada mes, ens ajudem, ens escoltem, ens consolem i, encara que sigui increïble, de vegades riem.

Al cap i a la fi, som unes persones que, sense voler-ho, ens vam trobar en una situació inesperada i fem el que podem per tirar endavant.

Així que, a la propera entrada del blog, us podré explicar com va anar el tercer Dia del Record del grup de dol Bressols. Que, per a nosaltres, és el primer.

stats