Criatures 25/09/2013

Llibres infantils: "El cuento del carpintero"

2 min

Avui un llibre que fa molt poc que he descobert, tot i que ja fa anys que s'ha editat i ha tingut molt èxit: "El cuento del carpintero", d' Iban Barrenetxea , editat per l'editorial A buen paso.

El juego del carpintero; Iban Barrenetxea. Ed. A buen paso

És un conte fantàstic on s'explica la història del Baró von Bombus, que a causa de les pèrdues de parts del seu cos sofertes durant diverses batalles, requereix l'ajuda d'un fuster que li vagi construint braços, cames i tots els membres que li aniran convenint. La narració va repetint així la mateixa escena una vegada i una altra, cada vegada amb situacions més rocambolesques i més còmiques.

Les il.lustracions, com podeu veure, són precioses,amb un estil propi que ens submergeix dins un món delicat on tota una altra realitat sembla possible. El llibre n'inclou algunes de desplegables.

Un conte que no decebrà als nens i nenes de més de 6 anys que ja comencen a llegir sols. Les pàgines il.lustrades es combinen amb d'altres on s'explica la narració amb lletra d'impremta.

La història també agradarà als més petits, que poden fullejar el llibre escoltant el relat dels pares. A la meva filla de quasi 4 anys li ha encantat, i es mira els dibuixos encuriosida buscant les parts del cos que va perdent el baró, llàstima que no es vegin amb el detall que ella voldria. Em demana que li expliqui molt sovint.

Una petita joia.

El juego del carpintero; Iban Barrenetxea. Ed. A buen paso

El juego del carpintero; Iban Barrenetxea. Ed. A buen paso

stats