Aprenent a ser mare

Mariona Visa

Aprenent a ser mare

El 2009 em vaig convertir en mare per primera vegada, i des d'aleshores, cada dia és un aprenentatge, una descoberta. Ser mare em va fer canviar la manera d'enfrontar-me a moltes situacions i a redescobrir el món de nou amb ulls de nena. A la vegada, és clar, també em va ensenyar a optimitzar el temps al màxim i a fer diverses coses a la vegada, qualitats indispensables per transitar per la maternitat amb èxit.

El 2012 vaig tenir el meu segon fill i l’aprenentatge començà de nou. Aquesta segona maternitat l'estic vivint amb més experiència amb temes com la lactància o l'evolució del son del meu fill, i ja sé col.locar bastant millor el Maxi Cosi al cotxe. Però també implica nous aprenentatges. Ara em toca aprendre a donar popa al petit mentre explico el conte de La caputxeta vermella a la meva filla gran, i a persuadir a aquesta que no cridi massa fort per casa mentre el petit dorm (missió impossible).

En aquest espai que avui inicio aniré plasmant les reflexions, vivències quotidianes i descobertes que em proporciona viure el meu dia a dia, caòtic i divertit a parts iguals, envoltada d'una nena de tres anys i mig i un nadó que aviat farà un any. Com el mateix nom indica, seguiré la línia del bloc que escric des de fa dos anys, aprenentasermare.blogspot.com, que alguns de vosaltres ja coneixeu.

M'agradarà molt compartir les meves experiències amb vosaltres perquè l'aventura de la maternitat, com tantes d'altres, es viu molt millor en companyia. Així que us animo a participar i compartir les vostres vivències sobre els diversos temes dels que aniré parlant.

Benvinguts al nou bloc!