Selena Soro
El Prat de Llobregat

Dia 5 del Campus de Periodisme i Humor: preparem un magazín humorístic

Els 40 nois i noies del campus de l’ARA i Fundesplai han produït un especial informatiu per a les famílies

Un dels moments de l’assaig per a l’informatiu / ARA Zoom

Després de quatre dies acompanyats de professionals com Toni Soler, Mònica Planas, Manel Fontdevila o Juanjo Saéz, els nois i noies del Campus de Periodisme de l’ARA i Fundesplai han agafat tot el que han après i ho han fet servir per preparar un magazín humorístic que presentaran en directe a les famílies aquest dissabte, en el que serà el colofó d’una setmana plena d’emocions i d’aprenentatges. 

Un dels moments més esperats pels nois i noies és l’entrevista que faran a l’escriptora i articulista de l’ARA Empar Moliner, que haurà d’estar preparada per respondre les preguntes –sempre originals– dels petits periodistes.

El xou, que durarà al voltant d’una hora, també comptarà amb la intervenció del subdirector de l’ARA David Miró, i tindrà diverses seccions guionitzades pels nens, com ara un test d’actualitat als pares i espais dedicats a la informació esportiva i el safareig. 

UN COP D’ULL A SIS DIES MOLT ESPECIALS

Per tal de mantenir el secret, l’únic que podem oferir als lectors és un petit tast d’algunes de les coses que explicaran els nens, resumides en dos minuts. Endavant vídeo!

"Hem tingut una segona oportunitat per tornar-nos a trobar"

El Campus de Periodisme i Humor de l’ARA i Fundesplai va començar dilluns al Centre Esplai de Fundesplai, amb tallers periodístics al matí i activitats de lleure a la tarda, i s’hi han apuntat 40 dels 44 nois i noies que van participar en l’edició del Campus de Periodisme del 2018. El Campus és una iniciativa sorgida de l’equip d’innovació de l’ARA, i fins ara se n’han fet tres edicions, amb un total de 127 joves d’entre 11 i 16 anys.