Criatures 01/12/2020

Anem al teatre?

El Petit Romea presenta nova programació amb una festa

A.f.
2 min
La festa es celebrarà de forma presencial i virtual, amb tallers creatius en línia i la representació d'un espectacle multipremiat

Viu el Teatre celebra una nova temporada cultural amb activitats per connectar amb el públic infantil i familiar: La Festa de Viu el Teatre. La iniciativa proposa tot un seguit d'activitats per animar el públic a tornar als teatres, reivindicar la creativitat i estimular, ara més que mai, la salut emocional dels infants i dels adults.

La celebració es va obrir ahir i s'allargarà fins al 6 de desembre. Inclourà tallers creatius en línia a través de YouTube i la representació de l'espectacle Conservando memoria des del Teatre Romea, que es podrà seguir presencialment i també via streaming, en directe a través del canal de YouTube de Viu el Teatre.

L'espectacle 'Conservando memòria' es podrà seguir en format presencial i virtual

"Ens agrada celebrar cada nova temporada amb una festa oberta a tothom, però l'actual situació sanitària tan insòlita ens ha obligat a redefinir la celebració que fem cada any", explica Gisela Juanet, responsable de projectes de Viu el Teatre. "Aquest any hem optat per connectar amb el públic a través de la feina dels mateixos professionals, per això hem dissenyat diferents tallers artístics en línia de maquillatge, veu, màgia...", explica Juanet, que afegeix: "La intenció és animar de nou les famílies a tornar al teatre i reivindicar la mirada creativa i la salut emocional de petits i grans".

La nova programació del Petit Romea

La festa servirà també per presentar la nova temporada del Petit Romea, la programació familiar del Teatre Romea que dissenya cada any Viu el Teatre. La temporada començarà el 13 de desembre amb Bruna, el musical, un espectacle que vol homenatjar els avis i àvies, la seva memòria i totes les lluites silenciades que han dut a terme perquè avui puguem expressar-nos lliurement. Durant la temporada passaran pel Romea èxits com Pintamúsica, Alícia al País de les Meravelles, Cinemúsica, Hamelí dels Xip Xap Teatre i La Granja de Teloncillo Teatro. Podeu consultar la programació del Petit Romea aquí.

stats