Activitats amb nens 25/11/2021

Art i solidaritat

Una exposició vol informar i sensibilitzar el públic infantil de les desigualtats socials del món que ens envolta

1 min
Open Arms i l'editorial Nanit impulsen l'exposició 'Take your broken heart and make it into art'

El 2 de desembre s'inaugurarà al Centre Cívic Vil·la Florida de Barcelona (Muntaner, 544) l'exposició Take your broken heart and make it into art, organitzada conjuntament per l'ONG Open Arms i l'editorial Nanit, una mostra que té com a objectiu informar i sensibilitzar el públic infantil sobre les desigualtats socials que hi ha en aquest món en què els ha tocat viure.

Open Arms és una organització humanitària no governamental i sense ànim de lucre la principal missió de la qual és protegir la vida dels més vulnerables en situacions d'emergència, i Nanit és una editorial infantil especialitzada en convertir lletres de cançons en conte, compromesa amb la producció conscient i la divulgació de valors.

L'exposició inclou les creacions de dues il·lustradores que a través del seu art intenten transmetre als més petits la crua i injusta realitat que han de patir les persones migrades. Es tracta de Sara Serra Marginet, autora de Les veus del mar. Una cançó contada de Gemma Humet, i Chantal Vizcaino, autora de La pandilla galáctica.

El seu treball conviurà amb dibuixos fets per nens i nenes rescatats pels vaixells de l'ONG i dibuixos d'altres infants.

L'exposició estarà oberta del 2 al 30 de desembre i les escoles estan convidades a fer-hi visites guiades per professionals de les entitats. En aquest sentit, la visita està acompanyada per una proposta pedagògica de seguiment per treballar a l'escola.

Xerrada oberta al públic

XERRADA AMB L’EDITORIAL NANIT I L’ONG OPEN ARMS

Dijous, 2 de desembre, a les 18.30 h.   

Cal inscripció prèvia a https://vflorida.inscripcionscc.com 

Més informació aquí

stats