Nens, on anem?

Torna el Minipop a Tarragona

Torna el Minipop a Tarragona / MINIPOP Zoom

El cap de setmana vinent se celebra a Tarragona una nova edició, la cinquena, del Minipop, el festival de música i cultura per a tota la família. El cançoner i les versions de David Carabén, el líder de Mishima; la veu ingràvida i colpidora de la cantautora de Vic Núria Graham; el pop assolellat de The Seihos, i l’estrena d’Anna Roig com a punxadiscos són algunes de les propostes musicals d’aquesta edició.

Justament la potenciació de la part musical és una de les apostes destacades d’aquest any. Altres novetats són la creació d’un nou espai dedicat a la dansa, que s’afegeix a l’oferta de tallers creatius, teatre o cinema, i algunes sorpreses especials per celebrar que el Minipop ha arribat a la cinquena edició i s’ha consolidat com un festival de referència a Catalunya.

Com cada any, el passeig de les Palmeres es convertirà en un espai per gaudir de la cultura trencant la segmentació per franges d’edat. Petits i grans sortiran de festa junts i s’ho passaran bé escoltant i ballant la mateixa música.e

Festival Minipop

5, 6 i 7 de juny

Plaça de les Palmeres

Tarragona

www.minipop.cat