Per fer volar la imaginació

Jocs que fomenten la creativitat i les habilitats psicomotrius

Stacking clown 

Nordicthink proposa acolorides joguines de fusta de la firma sueca Brio. Amb dissenys de formes simples per estimular el desenvolupament cognitiu i motriu.

Katty 

El Katty és un nou caminador que busca que els més petits combinin exercici físic i diversió. Incorpora un volant per fer-lo més manejable, un calaix per guardar-hi petits objectes, una nansa per transportar-lo i encara un compartiment més situat sota la tapa de la part frontal.

Composta  i guanya 

Divertits jocs de recorregut de l’Abacus per familiaritzar la canalla amb el món del reciclatge i el compostatge. Joc en català.

Fimo Kids

Staedtler presenta Fimo Kids, una nova pasta per modelar i assecar al forn. Permetrà als més petits fer volar la imaginació per construir figures de colors. Les instruccions permeten construir robots, fer volar papallones i cuidar uns animals de granja.

Sembra 

El meu primer hort d’aromàtiques servirà a la canalla per fer els primers passos per tenir el teu propi hort. És un producte ideal perquè els pares juguin amb els fills i aprenguin junts a fer un hort. Aprendran valors com la paciència i la constància.

Pins Art 

Pins Art és un nou concepte de manualitat, basada en una tècnica decorativa i artística que consisteix a pintar un dibuix amb agulles Color Dome i lluentons de colors. Estimula la creativitat i la motricitat.

Cupcakes Agatha

Miquelrius ofereix uns kits per cuinar amb la canalla, com aquest de cookies i cupcakes amb disseny d’Agatha Ruiz de la Prada. Els sets inclouen un llibre de receptes i el material necessari per fer els dolços.

Tablet Frozen 

Amb la Tablet Ingo Devices la canalla podrà cantar les cançons de la pel·lícula Frozen gràcies a la nova App Karaoke Frozen. El pack inclou, a banda de la tauleta, un exclusiu micròfon Frozen i l’apli del karaoke ja precarregada.

Petit teatre de titelles 

DMC Creative World proposa diversos kits d’amigurumis, com aquest Mis animalitos en crochet, un kit per fer divertides titelles de ganxet. El kit conté cinc cabdells perlé, un ganxet i un llibre amb instruccions.

Mambo Melao 

Nüar proposa ninos únics, amb nom i personalitat propis. En adquirir-los se’ls està adoptant, i un es compromet a jugar-hi, cuidar-los i estimar-los (s’entrega un certificat d’adopció amb cada nino). Estan fets a mà i amb materials suaus (cotó, feltre...). Es poden trobar a la botiga Can Vespre i sota comanda a hola@canvespre.com.

Dobble

Dobble és un joc familiar de cartes que posa a prova l’agilitat i els reflexos dels participants. El joc conté 55 cartes rodones, cadascuna amb 8 objectes dibuixats. Ofereix diverses opcions de joc que demanen rapidesa per localitzar l’objecte repetit. Diversió assegurada!