Quines extraescolars triem?

Alguns suggeriments

1. Les artístiques. Les manualitats, tocar un instrument, el teatre o el ball els ajudaran a despertar la seva creativitat i sensibilitat, a banda de reforçar la seva autoestima i psicomotricitat.

2. Les esportives. Ja sigui futbol, bàsquet, handbol, tenis, natació o arts marcials, els esports ajuden els més petits a descarregar adrenalina, desconnectar de les seves obligacions escolars, fer pinya amb altres infants i aprendre els valors propis del treball en equip, a banda de prevenir el sedentarisme i l’obesitat.

3. Ioga i Pilates, tècniques que els ajudaran a prendre consciència del seu propi cos, a aprendre com han de respirar i quines postures han d’adoptar al llarg del dia i, de passada, relaxar-se al final del dia, que mai sobra!

4. Els idiomes, que permetran a les criatures familiaritzar-se amb les llengües estrangeres. Ja sigui anglès, francès, alemany o italià, començar tan aviat com sigui possible és la clau.

5. Les de moda. Els tallers de cuina, robòtica, ciència, animació en 3D, periodisme; idiomes com el xinès; esports com la natació sincronitzada per a elles i el ballet per a ells han debutat amb molta força entre els nens i les nenes catalanes.