Què en diu el 'feng shui'?

L'habitació

Aquesta antiga tècnica xinesa d'origen taoista es basa en la recerca de l'equilibri i, en aquest sentit, situa els elements de l'entorn de tal manera que estiguin en harmonia amb les forces de la natura. Segons Rafael Hernández, arquitecte i especialista en feng shui , l'habitació del nadó ha de ser lluminosa: "Ha de permetre que el nen capti el canvi de llums que té el dia".

El bressol

No s'ha de col·locar al costat de la finestra de l'habitació, ni tampoc en una alineació de portes o finestres perquè no estimula el descans: "Després de 9 mesos d'embaràs el feng shui considera el bressol com una extensió de la mare i per tant anirà en sintonia amb la tendència energètica del nostre fill. El nadó serà fusta, foc, terra, metall o aigua segons la data de naixement i el bressol serà de fusta o metall depenent d'aquesta tendència energètica", explica l'arquitecte Rafael Hernández.

La casa

Quan neix una criatura cal potenciar la part nord-oest de l'habitatge, apunta Hernández. Això s'aconsegueix, segons explica l'arquitecte, regulant la zona amb testos grans d'argila, escultures de ceràmica, mòbils de terra o metall, minerals com el quars i objectes metàl·lics arrodonits.