Propostes d’estades a l’estranger

Viatges.iccic.edu/iccic/

El CIC Escola d’Idiomes és una de les escoles organitzadores d’estades lingüístiques a l’estranger tant per a criatures i joves com també per a famílies senceres. La singularitat de les estades del CIC és que els inscrits poden triar una especialització en àrees com bàsquet, dansa i tennis. Si la destinació és Nova York, per exemple, les àrees de tria són moda, art o arquitectura. A Sud-àfrica, en canvi, les estades són per fer-hi voluntariat.

www.ef.com.es

L’EF Educaton First ofereix totes les possibilitats a l’hora d’aprofundir en el coneixement de l’anglès: estades adaptades a les necessitats de cada família i aplicacions gratuïtes per estudiar-lo en qualsevol moment i lloc.

Concretament ha creat dues aplicacions: l’ EF Hight Flyers English Vocabulary Game, que permet aprendre 1.000 paraules bàsiques d’anglès a través de jocs i activitats com listenings, readings i speakings, i l’ EF MyWords, que està pensada per dedicar cinc minuts al dia a l’aprenentatge de l’anglès, el xinès, l’alemany i altres idiomes (12 en total). A partir de 5 passos pots practicar, repetir i retenir vocabulari mitjançant un sistema que s’adapta al rendiment de cada usuari. L’aplicació també disposa de traductor.