B.V.

Premi especial per a l’mSchools

El president Artur Mas recull el reconeixement

El programa mSchools ha rebut un premi especial en els Global Mobile Awards 2014, dins la categoria de The connected life awards. La iniciativa la impulsa el Mobile World Capital Barcelona (MWCapital) amb la col·laboració de la Generalitat, l’Ajuntament de Barcelona i GSMA, i ja s’ha implantat a 200 centres educatius del país en aquest curs 2013-2014.

El director de GSMA, John Hoffman, va entregar el premi per a mSchools al president de la Generalitat, Artur Mas, el 25 de febrer. Amb aquesta distinció es reconeix l’aposta del programa per implantar tecnologia mòbil en l’àmbit educatiu i potenciar les habilitats de l’alumnat en l’entorn digital.

L’acte el va presentar James Corden, actor, humorista, productor i presentador anglès, a més de guionista de la sèrie de la BBC Gavin&Stacey i guanyador d’un Bafta a la millor comèdia televisiva.

Els Global Mobile Awards són el programa de premis més consolidat del sector de la tecnologia mòbil, i reconeix els dispositius, serveis, aplicacions, tecnologies i iniciatives líders en telefonia mòbil d’arreu del món. En l’edició anterior, en la categoria al millor projecte tecnològic en educació, el premi va ser per a la iniciativa de SMS de Mobilink, basat en programes d’alfabetització, que duien a terme dues ONG del Pakistan.