Nova cita amb la Festa Esplai

Nova cita amb la Festa Esplai / FUNDESPLAI Zoom

Demà tindrà lloc una nova edició de la Festa Esplai, el gran esdeveniment que organitza cada any la Fundació Catalana de l’Esplai, que està obert a infants, joves, monitors i monitores i famílies de tot Catalunya. Aquest any la Festa Esplai serà un dels punts culminants de la campanya Encerta l’Estiu - Un estiu per a tothom!

La Festa Esplai és també la trobada col·lectiva dels esplais per acomiadar el curs i representa la culminació de la tasca que s’ha fet al llarg de tot l’any als esplais i projectes de la Fundació, on s’ha treballat la proposta educativa B612, centrada en el consum sostenible.

La jornada de demà és ja tot un referent en el món de l’educació en el lleure i un dels moments culminants de la campanya d’estiu, que ofereix més de 500 activitats per a infants, joves i famílies. A més, per a aquest estiu la Fundació Catalana de l’Esplai compta amb una campanya de beques i ofereix com a novetat a les famílies un sistema d’autofinançament de les activitats i la possibilitat de participar en la Gimcana Solidària de l’Estiu.e

Festa Esplai

Diumenge 11 de maig

11 a 18 hores

Parc Nou del Prat de Llobregat

www.fundesplai.org