De jocs i joguines (i II)

Per a tots els gustos i edats

Per aprendre

La Galera ofereix aquest llibre dau perquè els més petits aprenguin sobre el que els envolta. Com els colors o els animals de granja. Un llibre joc per estimular els seus coneixements.

 Per descobrir 

Amb més de mig segle de vida a França, la girafa Sophie arriba aquest Nadal a Catalunya. Feta manualment, està dissenyada per estimular els sentits del nadó.

Per escriure 

Per guardar-hi tots els secrets i vivències, podeu optar per regalar el diari íntim dissenyat per Agatha Ruiz de la Prada per a Miquelrius.

Per recordar 

Per als amants de l'Scalextric, una de les novetats d'aquest Nadal és un model mític i molt recordat a les carreteres espanyoles. La rèplica del 4L, conegut popularment com a 4 Llaunes.

Per dormir 

La família SnooziHedz , d'El Bebé Aventurero, creix amb nous personatges com el mussol Ollie. Són unes mantes coixí en forma d'animals ideals per als viatges en família.

Per connectar-se 

Romo es presenta com la mascota robot didàctica. Permet integrar-hi un iPhone o iPod Touch i, gràcies a una aplicació, Romo pot fer de ballarí, de DJ o de fotògraf o ser un Skype sobre rodes.

Per llegir

My little book box és una nova fórmula d'oci per fomentar la lectura entre la canalla, mentre aprenen i es diverteixen en família.

Per jugar

La marca sueca Brio proposa la nova col·lecció Nordicthink . Són joguines de fusta que tenen moviment i van dirigides a criatures de més d'un any.