Família, què podem fer?

Família, què podem fer? Zoom

Dissabte, 26 d’agost

‘Gerda i les Quatre Estacions’. Espectacle d’ombres a càrrec d’Els músics viatgers. Es tracta d’una obra elaborada a partir del conte La reina de les neus de Hans Christian Andersen complementada amb la música de ‘Les quatre estacions’ de Vivaldi. Es podrà gaudir al parc Mediterrani de sa Nova Cabana (Marratxí) a les 21 h.

‘Ice Age 5, el gran cataclisme’. El cicle de Cinema a la fresca de Palma ofereix una pel·lícula d’animació per a tota la família. L’obsessiva recerca d’aglans per part d’Scrat acaba provocant un accident: un asteroide es dirigeix a la Terra i amenaça de posar fi a l’edat de gel. Sid, Manny, Diego i els altres membres del grup intentaran impedir-ho sigui com sigui. Es projecta en català, subtitulada en anglès. Al parc de la Mar a les 21.30 h. Gratuït.

Taller de còmic ‘Astèrix i Obèlix’. La Biblioteca de Son Gotleu acull a les 11 hores aquest taller per a totes les edats, en el qual es treballaran aquests divertits personatges.

‘Es busca! Lili la llebre, lladre de llibres’. Contacontes a la Biblioteca de Son Cànaves de les 11 h a les 12 h. Na Lili és una llebre que se sospita que pispa tota mena de llibres: novel·les, diccionaris, còmics, llibres de poesia i de cuina… Gratuït.

Sortida en caiac per a gent jove. Dins el programa d’actes de les festes de Sant Bartomeu que se celebren a Sant Antoni de Portmany, s’ha organitzat una sortida en caiac per a joves d’entre 14 i 20 anys. Es partirà a les 18 h de la rampa d’embarcacions del Caló del Moro. 10 euros.

Diumenge, 27 d’agost

Cercavila. Els carrers de Felanitx s’ompliran a partir de les 19 h de cavallets, dimonis i caparrots en una cercavila que forma part de les festes de Sant Agustí. El primer ball i la sortida serà des de la Casa de Cultura i el recorregut continuarà cap a l’Ajuntament.

‘Na Blancaneu’. Teatre d’estiu amb aquest clàssic de la literatura infantil. Aquesta versió s’inspira en el conte de Na Blancaneu i els set nanets i és obra de Catalina Company, que n’ha fet el guió i s’encarrega de la direcció. Els intèrprets són Jenny Nina Brandenbusch, Maria Magdalena Jaume, Joana Matas, Lina Bover i Rafel Planas, entre d’altres. A les 22 h a la plaça de la Constitució de Sant Joan.

Dilluns, 28 d’agost

Festa aquàtica infantil. Continuen les activitats per les festes de Sant Agustí de Felanitx. En aquesta ocasió, l’Ajuntament ha organitzat una festa aquàtica a la plaça Peralada i al parc municipal sa Torre a les 17 h.

Fira Flor de Lis. Com a part de les festes de Sant Lluís (Menorca), gran matinal infantil amb jocs i tallers en què es treballarà amb material artesanal, rutes amb ponis, ruta amb tren turístic i festa xop xop. Organitza les activitats l’associació Molí de Baix, que compleix 20 anys de trajectòria. Serà a la plaça dels Pins a les 11 h.

Taller d’art. El mercat artístic de Sant Ferran (Formentera) ofereix un taller per a nins i nines que els permet treballar el seu vessant més creatiu. A partir de les 20 h. Gratuït.

Dimarts, 29 d’agost

‘Art amb lletres i números’. La Biblioteca de Son Gotleu acull aquesta activitat, recomanada per a infants a partir de 7 anys i que es durà a terme de les 17.30 h fins a les 19 h. Els participants en el taller realitzaran obres partint de lletres i números. Es faran collages, dibuixos, figures amb plastilina…

Cel estrellat. Taller infantil per a nins de 3 a 10 anys a les 18 h a la Biblioteca de Son Ferriol de Palma.

Dimecres, 30 d’agost

‘Petits lectors’. A fi que els infants (majors de 7 anys) s’avesin a llegir i que interpretin la lectura com a font de plaer i enriquiment personal, la Biblioteca de Son Gotleu ofereix cada setmana un espai per gaudir d’aquesta activitat de les 17.30 h fins a les 19 h.

Joc de rol. L’aventura continua i, després de passar una situació molt perillosa, els aventurers i aventureres ja s’acosten a la destinació, el cau de la Fletxa Negra. Arriba el gran final d’aquesta emocionant experiència. L’activitat es farà de les 16.30 h a les 18.30 h a la Biblioteca de Son Cànaves.

‘Amb la Tango són tres’. L’hora del conte amb Gemma Moll a les 19.30 h a la Biblioteca Pública d’Alaior. Aquesta història va succeir al zoo de Central Park de Nova York. Tango va ser la primera pingüí amb dos pares. Una família diferent que neda, bota, juga a l’estany i és feliç.

Dijous, 31 d’agost

Vandalis Opera Rock. El castell de Son Mas acull a les 22 h aquest espectacle per a tota la família en què es mescla òpera i rock. Liderat per la veu lírica d’Elsa Salord, farà versions de la ‘Novena simfonia’ de Beethoven, ‘Carmen’ de Bizet i ‘El fantasma de l’òpera’, entre d’altres. Completen la formació Daniel Torrent (bateria), José Raya (guitarra) i Nando Campos (baix). Entrada: 8 euros els infants i 10 euros els adults.

‘Lliures per elegir’. Per acabar el mes d’agost, la Biblioteca de Son Gotleu ha organitzat una activitat molt especial. Ofereix l’oportunitat de triar el llibre que més agradi als participants (infants majors de 7 anys) i després es farà una manualitat que s’hi inspiri. De les 17.30 h a les 19.30 h.

‘Nòmades del mar’. Espectacle del Circ Bover. Circ contemporani amb estructures de bambú i cordes, música en directe i teatre gestual. De dijous a diumenge de 20.30 a 23.00 h a diferents punts de Port Adriano (Calvià).

Divendres, 1 de setembre

Van Big. Com a part del festival FES del museu Es Baluard, el Van Big és una proposta que pretén acostar la gastronomia als cinc sentits. S’hi poden trobar ‘foodtrucks’, s’hi ofereixen concerts i també s’organitzen activitats per als més petits. És el cas del contacontes Frankfurt, un gos amb classe, complementat amb un taller perquè els infants puguin pintar-se la cara amb els motius que ells triïn. Tindrà lloc a les 18 h i és gratuït.

Festa de l’espuma. Amb motiu de les festes de Sant Cristòfol de ses Corregudes, al Migjorn Gran, s’ha preparat una gran festa infantil de l’espuma a la zona esportiva a les 18 h.

5a Trobada de circ social. Aquest encontre és organitzat per Acirkaos amb l’objectiu que joves de tot Europa puguin experimentar, intercanviar i aprendre tècniques relacionades amb les arts escèniques per millorar el desenvolupament de les seves habilitats personals i professionals. Aquest divendres Son Putxet (Alaior) acull la gala de circ a les 20.30 h. 7 euros.

Contes al carrer. Lectures de final d’estiu a les 18 h al carrer Sant Bartomeu de Ferreries (Peixateria) a càrrec del col·lectiu Laboratori de lectures.

‘Tonari no Totoro’. En els anys 50, una família japonesa es trasllada al camp. Les dues filles, Satsuki i Mei, es fan amigues de Totoro, un esperit del bosc. El pare és un professor universitari que estimula la imaginació de les filles contant-los faules i històries màgiques. La pel·lícula es podrà veure a les 22 h a la Mola, Casa del Poble de Formentera.

agendacriatures@arabalears.cat

Vols promocionar

el teu esdeveniment a

l’agenda del Criatures?

agendacriatures@arabalears.cat

Aquest és el correu per

a les activitats dels

més petits