Família, què podem fer?

Família, què podem fer? Zoom

Dissabte, 5 d’agost

Globotada. Amb motiu de les Festes de Sant Roc d’Alaró, globotada per divertir-se envoltats de color a les 20.30 h a la plaça de la Vila d’Alaró.

‘Zootròpolis’. Cinema a la fresca Palma. Zootròpolis és una ciutat peculiar perquè té diferents hàbitats, en què viuen tota casta d’animals. Un dia, però, hi arriba Judy Hopps, l’única conilleta dins un cos policial compost d’animals grans i durs. Ella, malgrat la seva situació, s’entesta a demostrar que pot fer la seva feina tan bé o millor que qualsevol altre i per aquest motiu es fica en un cas que implica treballar amb Nick Wilde, una guineu mascle molt xerradora i estafadora. Es projectarà, en català, a les 21.30 h al parc de la Mar de Palma.

Nit dels Perseids. L’agost, com cada any, dona inici a la impactant i màgica pluja dels Perseids. Popularment coneguts com a Llàgrimes de Sant Llorenç, són estels fugissers, ràpids i llargs, que van a una velocitat mitjana de 60 km/s. L’Institut Mallorquí de Ciències de l’Espai en col·laboració amb l’Ajuntament de Calvià donen l’oportunitat de contemplar aquest fenomen a la finca de Galatzó. Se’n faran explicacions, hi haurà telescopis i la nit serà acompanyada amb la música de Txalaparta i el grup Anaquiños.

‘La filla del Grúfal’. El Grúfal va advertir la seva filla que no havia d’endinsar-se mai al bosc, perquè, si ho feia, el Gran Ratolí Malvat la perseguiria. Però vet aquí que una nit de neu i vent, la filla del Grúfal no va fer cas de l’avís del seu pare i va sortir de la seva cova. Al cap i a la fi, el Gran Ratolí Malvat no existeix... o potser sí? Contacontes a les 10.30 h a la Biblioteca de Son Cladera.

Taller de ‘collage’. Un taller per descobrir què és el collage, per alliberar l’artista que tots tenim dedins i gaudi creant una obra d’art amb elements d’allò més variat. Es durà a terme a les 11 h a la Biblioteca de Son Gotleu.

‘La flor romanial’. Un rei torna d’una batalla amb una ferida que no es pot curar de cap manera, si no és amb una flor única en el món que ningú no sap on és. Per trobar-la, hi envia els seus tres fills. Contacontes a les 11 h a la Biblioteca de Son Cànaves.

Pintada infantil. Activitat per deixar volar la imaginació pintant vora la mar. Serà a partir de les 18 h a les barraques del Riuetó.

Festa de l’espuma infantil. Diversió amb un megacanó i un discjòquei per ballar i refrescar-se. Serà a les 11 h al passeig de Jaume III de Llucmajor.

Pintada de gorres, camisetes i sabatilles pròpies. Taller per customitzar les peces de roba al gust de cadascú. Es durà a terme a les 11 h al Casal de Joves de Badies (Llucmajor).

Diumenge, 13 d’agost

Dancing Soim infantil. Festa per cantar i ballar, cal anar-hi disfressat per passar-ho bé. Serà a les 20 h a la plaça de la Vila d’Alaró.

Joc del capellet. Un joc per passar-ho bé i refrescar-se. S’hi podrà participar a partir de les 12 h a la passarel·la dels Canutells (Maó).

Horabaixa infantil. Festa per als més petits a les 19 h a la plaça d’Europa del Toro (Calvià).

Torneig d’iniciació al ‘paintball’. Una oportunitat per jugar a paintball com a principiants, a la categoria infantil (de 10 a 11 anys). Es realitzarà a les 10 h al recinte firal de Santa Ponça.

Dilluns, 14 d’agost

Pinyeta Pinyol. Actuació d’aquest grup d’animació infantil menorquí que ofereix entreteniment per al públic més menut (i no tan menut). En el seu repertori, s’hi troben cançons i danses tradicionals i populars que faran ballar a tothom. Seran a les 19.30 h devora Es Mur (Ferreries).

Parc temàtic i animació infantil. Un horabaixa amb tallers, parc temàtic i animació infantil a partir de les 18 h a la plaça dels Pins de Cala Rajada.

Taller d’art per a infants. Taller per expressar la creativitat artística a les 20 h al Mercat artístic de Sant Ferran (Formentera).

Dimarts, 15 d’agost

Taller infantil collar de flors. Taller per elaborar un collar de flors amb Menorca Flower. Es durà a terme a les 20 h al pla de l’església del Migjorn Gran.

‘Mickey en busca de la Magia Perdida’. Una nova aventura màgica de Mickey, Minnie, Donald i Goofy. Il·lusions Teatre presenta aquest musical infantil màgic en el qual el públic ajudarà en Mickey, na Minnie, en Donald i en Goofy a aconseguir salvar el Regne de la Fantasia abans que Maléfica i els éssers malvats dels contes n’obtinguin el poder. Viatjaran a la recerca de la màgia perduda a través dels diferents mons d’ Aladdín, Peter Pan, La Bella y la Bestia, La Sirenita i Frozen. Un recorregut musical infantil per gaudir en família i descobrir els secrets del Regne Màgic. Es representarà a les 20 h a l’ Auditorium de Palma.

Dimecres, 16 d’agost

El príncipe rana. L’Hora del Conte amb Yanina Ivaldi. El príncep Granot assegura que és un príncep encantat, com en els contes de fades, però la princesa Marta no té ni un pèl de beneita i no n’està gaire convençuda. Que es conti en un llibre no significa que sigui cert! Una història molt divertida que canvia una mica La granota encantada, el conte de fades clàssic. Serà narrat a les 19.30 h a la Biblioteca Pública d’Alaior.

Dijous, 17 d’agost

‘El petit príncep’. Projecció de l’adaptació al cine de la famosa història d’Antoine de Saint-Exupéry, en què un nin es va trobant amb diferents personatges adults que per un motiu o un altre li criden l’atenció i les accions o les actituds dels quals no entén. Es podrà veure a les 21.30 h a la plaça de Toros d’Inca.

Divendres, 18 d’agost

‘Willy Wonka’. Contacontes infantil amb Brian Mongard. La història de Willy Wonka és ben curiosa. Viu dins la seva fàbrica de llepolies perquè és allò que l’apassiona, però un dia s’adona que necessita alguna cosa més, companyia. Aleshores organitza un concurs per fer una visita guiada per ell mateix a les seves instal·lacions i els cinc al·lots que el guanyen hi trobaran moltes sorpreses. El narrarà a les 18.30 h a la Biblioteca del Migjorn Gran.

‘Et menjadé!’. Contacontes. El protagonista d’aquesta història és un llop, però no un llop ferotge i afamat com acostumen a aparèixer a molts contes infantils; aquí tenim un llop innocent i una mica calçasses que tots els animals aconsegueixen enredar. Molt d’humor, unes il·lustracions senzilles però molt expressives i una història divertida, amb un llop com a protagonista que es fa estimar, que apareix amb els braços creuats i cara de bona persona. Els infants es divertiran amb la peculiar forma de parlar del llop, quan diu per exemple: “Ahhhhh!! Et menjadé, conillet blanc! Et menjadé ada mateix!”. Activitat per a infants a partir de 4 anys acompanyats per un adult. Es durà a terme a les 18 h a Abacus (Palma).

agendacriatures@arabalears.cat

Vols promocionar

el teu esdeveniment a

l’agenda del Criatures?

agendacriatures@arabalears.cat

Aquest és el correu per

a les activitats dels

més petits