Família, què podem fer?

Família, què podem fer? Zoom

Dissabte, 5 d’agost

Festa hawaiana. L’ escoleta ATLAS de Palma obre les portes i organitza una festa hawaiana per fer-se conèixer. Hi haurà activitats per a infants de 0 a 3 anys i els adults també s’hi divertiran. Serà a partir de les 10 h.

Jocs infantils. Diversos jocs infantils per passar un capvespre de dissabte ben entretingut a les 19 h sa Mesquida (Maó).

Diumenge, 6 d’agost

Gimcana. Gimcana per a les famílies, activitat i diversió, a les 18.30 h al Toro (Calvià).

Diada infantil i festa de l’escuma. Diversió per als més petits de la família a les 18 h al col·legi s’Algar de Portocolom.

Fira, jocs gegants, esports i corregudes de joies. Activitats per a infants i famílies a les 19 h al CEIP Sa Marina (Llucmajor).

Dilluns, 7 d’agost

Pinyeta Pinyol. Pinyeta Pinyol és un grup d’animació infantil menorquí que ofereix actuacions per al públic més menut (i no tan menut). En el seu repertori, s’hi troben cançons i danses tradicionals i populars que faran ballar a tothom. Actuarà a les 19 h a Llucmaçanes (Menorca).

‘Marvelous’. Espectacle familiar amb números molt elaborats, acrobàcies, ‘cristal balance’, etc. a les 20 h a sa Plaça d’Alaior.

Pintada de camisetes per a nins. Taller per customitzar les camisetes a les 18 h a la plaça de Sant Jaume de Felanitx.

Taller d’imants de gelera. Manualitats per als al·lots a les 10 h a la plaça d’Espanya de Llucmajor.

Dimarts, 8 d’agost

‘Les Perseides a Palma’. Programa inclòs dins el cicle de Cinema a al fresca de Palma que consta de Mirades a l’Univers, un conte musical, a càrrec de Black Noise (Xavi Villanueva, Biyi Amez i Hernan Livosli), i la projecció de Le Voyage dans la Lune (1902), L’éclipse du soleil en pleine lune (1907) i Voyage à travers l’impossible (1904), pel·lícules de cinema mut dirigides per Georges Méliès aptes per a tots els públics. Es podran veure a partir de els 21.30 h al parc de la Mar de Palma.

Tallers infantils. Jocs tradicionals eivissencs, concurs de fanalets i trencada d’olles a les 18 h al Puig dels Molins (Eivissa).

‘Los niños lobo’. Projecció de la pel·lícula d’animació japonesa Los niños lobo a les 22 h al Jardí de ses Eres (Sant Francesc). Aquest film és la història d’una adolescent que s’enamora d’un jove home llop. Malgrat les diferències, viuen junts molts anys i tenen dos fills, que han heretat la curiosa característica de son pare. Aquest, però, mor i mare i fills van a viure a la ciutat intentant passar desapercebuts.

‘Mascotes’. La vida de les mascotes als apartaments de Manhattan és molt acomodada. Davant els amos, fan bonda i quan aquests se’n van a fer feina els animals s’amollen i fan tot allò que volen. Tot pareix ideal, però un dia a un ca li duen un company amb el qual no es du bé i, a més a més, descobreixen que un conill que va ser abandonat està formant un exèrcit per venjar-se de tots els animals domèstics feliços. Així comença una aventura. Es projectarà a les 21.30 h a la plaça de Sant Joan de Son Servera.

‘Arena de colors’. Taller per a joves i famílies amb infants de 3 a 10 anys per desenvolupar la creativitat. Es durà a terme a les 18.30 h a la Biblioteca de Son Ferriol.

Dimecres, 9 d’agost

‘La gran fàbrica de les paraules’. L’Hora del Conte amb Inseparables. “Hi ha un país on la gent gairebé no parla. És el país de la gran fàbrica de les paraules”. Així comença aquest conte, La gran fàbrica de les paraules, d’Agnès de Lestrade i Valeria Docampo, darrere del qual s’amaga una bonica i tendra història basada en la il·lusió d’uns personatges somiadors que viuen en un país on les paraules s’han de comprar per poder pronunciar-les... Es tracta d’un llibre bell i màgic que desprèn sensacions i emocions a toc de text, transmetent als nins que la importància de les coses materials és relativa i que amb una mica de literatura i una bona imaginació és possible aconseguir el que es desitja. Serà dimecres 9 i dijous 10 a les 19.30 h a la Biblioteca Pública d’Alaior.

Recerca del tresor aquàtic i amollada d’ànneres. Activitats per realitzar dins l’aigua, per divertir-se i refrescar-se alhora a partir de les 11 h a la piscina del Poliesportiu SITT de Badia Blava (Llucmajor).

‘La vida d’en Carbassó’. En Carbassó és un nin valent que un dia queda orfe i ha d’anar a viure a un centre d’acollida, on coneixerà al·lots que l’ajudaran a integrar-s’hi. Es projectarà a les 20 h al centre cultural de Portocristo.

Dijous, 10 d’agost

‘Mr. Magic Txema’. Xou de màgia que emocionarà el públic amb aparicions, desaparicions, transformacions, manipulacions... Màgia interactiva per a grans i petits, a les 20 h, a la Plaça d’Alaior.

‘Nómadas del mar’. Espectacle del Circ Bover. Circ contemporani amb estructures de bambú i cordes, música en directe i teatre gestual. De dijous a diumenge de 20.30 a 23.00 h a diferents punts de Port Adriano (Calvià).

Divendres, 11 d’agost

‘Es talleret de n’Emma’. Taller infantil per potenciar les manualitats dels més petits. Començarà a les 19.30 h al carrer Nou de Ferreries.

Fisher tip en 3D. Taller és ideal per als més petits i també per als més grans. El Fischer tip són unes petites peces fetes de colors de fècula de patata que s’enganxen entre sí una vegada que s’humitegen. Es poden tallar, modelar, premsar, conformar i ratllar. Així es fan mil i una construccions! Activitat per a al·lots a partir de 7 anys acompanyats per un adult. Es realitzarà a les 18 h a Abacus (Palma).

‘Quiric’. És un moble? Un ordinador? Un pinzell? Quiric és tot això i molt més. Un amic amb qui els infants poden crear un món de formes, sons i colors. Amb ell experimenten, a través del llenguatge tecnològic, aspectes com el dibuix lliure, les formes geomètriques, els sons de diferents instruments musicals o les emocions. Activitat recomanada per a públic familiar amb nins de 2 a 5 anys. Divendres de 18 a 20 h, dissabte de 10 a 20 h i diumenge d’11 a 14 h al CaixaForum (Palma).

Pintada damunt l’asfalt. Moment de creativitat al carrer a les 9.30 h al carrer de les Monges de Llucmajor.

Parc d’educació viària. Parc per aprendre a circular amb la Policia Local a les 11 h a la plaça de l’almirall Joan de Borbó de Llucmajor.

agendacriatures@arabalears.cat

Vols promocionar

el teu esdeveniment a

l’agenda del Criatures?

agendacriatures@arabalears.cat

Aquest és el correu per

a les activitats dels

més petits