ARA

Expoelectric s’obre al públic familiar

L’esdeveniment més important de vehicles elèctrics i híbrids del sud d’Europa torna a Barcelona el cap de setmana que ve

Expoelectric s’obre  al públic familiar / FOTO: EXPOELECTRIC Zoom

En la cinquena edició d’Expoelectric, l’esdeveniment torna a Barcelona el 17 i 18 d’octubre, amb la total implicació del sector del motor i de l’energia. Impulsat per la Generalitat de Catalunya, a través de l’Institut Català d’Energia (Icaen), l’Ajuntament de Barcelona, el Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona (Enginyers BCN) i la Diputació de Barcelona, Expoelectric convertirà l’Arc de Triomf de la Ciutat Comtal en un autèntic aparador del vehicle elèctric i híbrid endollable (entre cotxes, motos i bicicletes), i oferirà a la ciutadania un ampli ventall d’activitats gratuïtes per a tots els públics, de caràcter formatiu i lúdic, relacionades amb el vehicle de zero emissions i la tecnologia que els envolta.

En aquesta nova edició torna l’Expotest, una de les activitats amb més èxit de la trobada, ja que ofereix al públic una completa exposició de les últimes novetats en models de vehicles elèctrics i híbrids endollables, disponibles per provar.

Una altra de les activitats d’Expoelectric que reuneix en cada edició un gran nombre de públic interessat per l’actualitat del sector són els e-Col·loquis i el seu format de xerrades informatives que aborden tot tipus de qüestions relacionades amb l’ús de vehicles elèctrics i híbrids endollables. Els experts que participen en els e-Col·loquis informen els ciutadans sobre les últimes novetats dels vehicles de zero emissions i resolen els dubtes que puguin plantejar en aquest àmbit.

Expoelectric rendirà homenatge als usuaris de vehicles elèctrics, convidant-los a participar el diumenge 18 d’octubre en l’e-Meeting, una activitat on podran compartir les experiències amb altres usuaris i la resta de la ciutadania, cosa que demostra que la mobilitat elèctrica ja és una realitat del mercat.

Oferta familiar

Per complementar la seva oferta i fer de l’esdeveniment un punt de trobada familiar, Expoelectric ha organitzat tot un seguit d’activitats perquè hi participi la canalla. Així, tant dissabte com diumenge, durant tot el dia, a l’Arc de Tiromf, podran prendre part en curses de Scalextric, participar en un concurs de dibuix, prendre part en la gimcana i circuit de karts sostenibles d’Urbaser per a nens i nenes de 8 a 12 anys, seguir xerrades d’educació viària o fer el circuit de quads elèctrics Weego. A més, hi haurà muntat un circuit de motos elèctriques per a nens i nenes de 4 a 7 anys i es faran exhibicions de nens pilots, així com els jocs infantils d’energia sostenible Hola, Watty i L’energia en un dia, a càrrec de l’Icaen.

A més, diumenge es farà l’e-Concert, un concert musical en directe que transcorre al mateix temps que circulen vehicles elèctrics i híbrids endollables entre l’escenari i l’auditori. Una demostració innovadora i única a Europa per viure en primera persona la millora de l’entorn en una ciutat 100% elèctrica.