Nens, on anem?

El 10 de maig, Festa Esplai

El 10 de maig, Festa Esplai / CRISTINA CALDERER Zoom

Diumenge 10 de maig tindrà lloc al Parc Nou del Prat de Llobregat la 29a edició de Festa Esplai, el gran esdeveniment organitzat per Fundesplai (Fundació Catalana de l’Esplai), que cada any aplega milers d’infants, joves, monitors i famílies de tot Catalunya.

La Festa Esplai oferirà més de 50 activitats per a totes les edats, com tallers, jocs, gimcanes, espectacles infantils i una cercavila, en una jornada que dóna el tret de sortida a la campanya Encerta l’estiu - Un estiu per a tothom!, que ofereix centenars d’activitats per a infants, joves i famílies i que, a més, inclou la campanya de beques i ofereix com a novetat a les famílies un sistema d’autofinançament de les activitats i la possibilitat de participar en la Gimcana Solidària de l’Estiu.

A més, Festa Esplai serà també el punt culminant de la campanya #botaxlainfancia a favor dels drets i la igualtat d’oportunitats en la infància. A les dues es farà el gran bot per la infància, un salt col·lectiu d’assistents i representants institucionals.e

Festa Esplai

10 de maig. D’11 a 17.30 h

Parc Nou

El Prat de Llobregat

www.fundesplai.org