Criatures 05/01/2013

La màgia del circ

1 min
La màgia del circ

L'històric Circ Raluy torna a Barcelona per fer temporada nadalenca i presentar el seu nou espectacle, Allegro . Fins al 20 de gener la companyia circense de la família Raluy s'instal·larà per quinzè any consecutiu al Moll de la Fusta amb un espectacle que combina totes les tècniques de les arts del circ. Un espectacle intimista i familiar que uneix tradició i qualitat.

A Allegro hi surten els artistes de la família Raluy i també estrelles internacionals de gran prestigi com l'equilibrista belga Pat Bradford o el ventríloc italià Kevin Huesca. A dalt de l'escenari del circ es poden veure 16 números diferents i una vintena d'artistes.

Una aposta pel circ tradicional de qualitat que funciona de meravella per entretenir el públic familiar. Una nova proposta per fidelitzar encara més un públic que cada any té com a punt de referència el Moll de la Fusta, on busca veure els espectacles de tota la vida, però també noves tendències del sector del circ, que, malgrat les dificultats, continua ben viu.e

'Allegro'. Circ Raluy

Fins al 20 de gener

Moll de la Fusta

Port Vell. Barcelona www.raluy.com

stats